Redactia.ro
Home » Sport » Următoarea destinaţie a lui Gabi Tamaş! Incredibil! Unde ar putea ajunge!

Următoarea destinaţie a lui Gabi Tamaş! Incredibil! Unde ar putea ajunge!

Următoarea destinaţie a lui Gabi Tamaş

Următoarea destinaţie a lui Gabi Tamaş ar putea fi chiar fosta sa echipă. Potrivit Gazetei Sporturilor, fanii lui Hapoel Haifa fac mari presiuni. Îşi doresc ca Tamaş să revină în Israel.

Gabi Tamaş este nemulţumit de situaţia financiară de la Astra şi este foarte posibil să-şi caute altă echipă. Când s-a transferat la giurgiuveni, fotbalistul a declarat că îşi doreşte să revină în fotbalul din Israel, după o perioadă petrecută în Liga I. Dorinţa fotbalistului se pare că se poate îndeplini mai repede decât se aştepta. Potrivit Canal 5, fanii fostei sale echipe, Hapoel Haifa fac presiuni pentru ca Tamaş să fie adus înapoi. În scurt timp şefii echipei vor decide transferurile din această iarnă, dar se ştie deja că patronul Yoav Katz, a ţinut mult la jucătorul român. După 16 etape disputate în Israel, Hapoel ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off.

Aventura lui Tamaş în Israel

În 2017, Gabi Tamaș semna contractul cu Hapoel Haifa. S-a impus rapid la echipă, şi a devenit favoritul fanilor. Fundaşul român nu a stat însă departe de scandaluri. În martie 2019, Gabi Tamaș a fost prins băut la volan, conducând cu 200 de km/oră. După ce a stat în arest, avocaţii au reuşit să-i obţină o pedeapsă blândă. Efectuarea de muncă în folosul comunității, o amendă de o mie de euro, dar și interdicția de a conduce timp de 4 ani pe teritoriul Israelului. În vară, Hapoel a făcut un turneu de pregătire la Bucureşti. Ajuns în România, Tamaş a dispărut din cantonamentul echipei sale. Nimeni nu a ştiut mai bine de o zi nimic de el. Apoi a apărut cu impresarul său şi a anunţat că doreşte să se transfere la Astra. Chiar dacă patronul lui Hapoel era dispus să-i treacă cu vederea toate escapadele, Tamaş nu a dorit să se mai întoarcă în Israel.

Citeşte şi: Belgienii s-au săturat de Ianis Hagi! „Nimic nu a îmbunătăţit jocul lui”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: