Redactia.ro
Home » Știri » „Urzicile ortodoxe” au creat isterie în rândul internauților. Imaginea care a iscat o adevărată dezbatere

„Urzicile ortodoxe” au creat isterie în rândul internauților. Imaginea care a iscat o adevărată dezbatere

GALERIE FOTO (2) urzici

Inventivitatea vânzătorilor nu cunoaște limite atunci când doresc să atragă clienții spre tarabele lor pentru a-și vinde marfa. Unii dintre ei, însă, ajung un pic cam prea departe cu jocurile de cuvinte sau cu imaginația, iar situațiile create devin amuzante și subiect de discuție în rândul internauților. Iată cum au ajuns niște banale urzici să fie vedete pe internet.

„Urzici ortodoxe”, scoase la vânzare pentru un preț fabulos

Într-un grup de Facebook, o internaută a distribuit o imagine care a reușit să acumuleze mai mult de 3.000 de aprecieri și să genereze peste 600 de comentarii în mai puțin de 24 de ore. În imaginea cu pricina se pot observa niște urzici.

Ce a făcut deliciul internauților a fost anunțul care însoțea urzicile. Vânzătorul descria produsul ca fiind urzici ortodoxe, iar prețul lor nu era unul deloc de neglijat. Pentru o simplă punguță, creștinii care doreau să cumpere respectivele urzici trebuiau să scoată din buzunare 20 de lei.

Așa cum era de așteptat, imaginea i-a amuzat copios pe internauți, care s-au întrecut în comentarii care mai de care mai haioase: «Culese din cimitir? Nu merci», «20 de ron? Am cules gratis din pădure», «Catolice nu aveți?», «Dacă erau culese de la cimitirul Săpânța cum le ziceau oare? Urizici vesele!», «Că mama proștilor este mereu însărcinată…aveți dovada în această postare».

Ce beneficii are consumul de urzici asupra sănătății

Urzicile sunt o sursă bogată de vitamine și nutrienți șiașa cum arată studiile, extractul de urzici poate crește nivelul de antioxidanți din sânge. Mai mult decât atât, urzicile conțin o cantitate ridicată de clorofilă, mai mare decât orice altă plantă.

Clorofila pe lângă faptul   culoare plantelor, este și o sursă bogată de vitamine și antioxidanți, cu importante proprietăți terapeutice. În ciuda faptului  înțeapă, urzicile pot fi consumate în siguranță dacă sunt pregătite corect, având numeroase beneficii pentru sănătate. Ele pot fi consumate în diferite feluri de mâncare, dar și sub formă de ceai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: