Redactia.ro
Home » TV » Vă mai amintiți de Ioana Maria Moldovan? A renunțat la televiziune și iată cu ce se ocupă acum

Vă mai amintiți de Ioana Maria Moldovan? A renunțat la televiziune și iată cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (4) Ce face acum Ioana Maria Moldovan

Ioana Maria Moldovan a dispărut din televiziune după ce a devenit mamă, iar acum își dedică timpul doar fiului ei, care acum a împlinit deja trei ani. Andrei-Ioan îi face zilele frumoase mamei sale, care se bucură în fiecare zi de prezența lui.

Cu ce se ocupă acum Ioana Maria Moldovan

Timp de mai mulți ani, Ioana Maria Moldovan a prezentat știrile de la Prima TV, dar odată cu apariția copilului în viața sa, ea a decis să dispară din lumina reflectoarelor.

Ea a revenit rapid pe platourile de filmare după naștere, dar s-a răzgândit repede și a ales viața de familie în locul carierei sale.

La numai 42 de zile de la naștere, Ioana Maria Moldovan revenise deja pe platoul de filmare.

După naștere, cu toate că inima îmi spunea să rămân acasă lângă minune, mintea îmi dicta să mă întorc, să nu renunț la ce am început. Nu a fost o decizie ușoară, dar am luat-o pe repede înainte, așa că, la 42 de zile ale lui Andrei, am fost back in business”, spunea vedeta la momentul respectiv.

Totuși, vedeta a vorbit și despre cum se poate îmbina viața de familie cu cea profesională. Până la urmă, ea a ales viața de familie, chiar dacă și-a dorit cu tot dinadinsul să termine proiectele pe care le-a început.

Pentru că m-am întors la proiectele mele foarte repede după ce a apărut copilul în viața noastră, am fost întrebată adesea cât cântărește viața de familie versus carieră și cum le punem într-un echilibru?

Eu nu le-am pus niciodată în balanță. Ambele fiind foarte importante pentru mine, sunt convinsă că merg mână-n mână. Sunt Leoaică, un om activ care nu a renunțat la niciun proiect până-n săptămâna 36 de sarcină”, declara vedeta.

Ioana Maria Moldovan a cunoscut-o pe Edith Gonzales

Puțini știu asta, dar experiența sa profesională au adus-o pe fosta prezentatoare de la Prima TV în aceeași încăpere cu Edith Gonzales, actrița faimoasă care s-a stins din cauza unei boli nemiloase, cancerul.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ceea ce simt… drum lin printre stele, Edith Gonzáles. Voi păstra cu drag în suflet momentele în care am râs, am povestit. Mulțumesc pentru acea seară… se întâmpla în 2007″, a scris Ioana Maria Moldovan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: