Redactia.ro
Home » Știri » Va ninge de Crăciun? Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă

Va ninge de Crăciun? Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă

Va ninge de Crăciun? Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă

Iată dacă va ninge de Crăciun. Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă. Foarte mulți români se întreabă deja dacă vom avea sau nu zăpadă.

Va ninge de Crăciun? Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă

Temperaturile de la începutul lunii noiembrie, în București, cel puțin, au fost ca de primăvară, fără exagerare, peste media normală a acestei perioade. Conform noilor prognoze ANM, cel puțin pentru prima jumătate a lunii noiembrie, temperaturile vor fi ridicate, iar precipitațiile vor fi extrem de puține.

„Nu va fi prea curând (zăpadă – n.r.), pe de o parte din cauza faptului că nu vor fi precipitații în următoarea perioadă, iar dacă ar fi să fie precipitații, temperaturile sunt oricum foarte ridicate și nu va fi zăpadă”, a spus meteorologul Mirela Polifronie, conform DCNews.ro.

Meteorologul Mirela Polifronie a mai declarat că s-ar putea ca iarna din 2022 să fie una mult mai blândă și cu precipitații, sub formă de ninsoare, extrem de puține.

Meteorologul Mirela Polifronie: „Estimările nu aduc vești foarte bune. Ar fi un regim pluviometric deficitar. Într-adevăr, s-au semnalat precipitații sub formă de ninsoare, dar, în ultimii 3-4 ani, undeva spre sfârșitul sezonului de iarnă. În anul 2017 am avut, în aprilie, viscol în București”, a mai continuat meteorologul.

„Într-adevăr, în ultima vreme, ne confruntăm cu numeroase recorduri, atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere al precipitațiilor (…). Revenind la recorduri, fiecare lună aduce câte un record. Chiar și luna octombrie 2022 a adus numeroase recorduri, mai ales începutul lunii. Și la noi în țară, am avut câteva recorduri, pe parcursul acestei luni. Am avut la Slatina 25 de grade Celsius, când, în mod normal, ar trebui să avem maxime până la 17 – 18 grade pentru sudul teritoriului (…)”, a mai spus meteorologul ANM, conform sursei menționate mai sus.

Va ninge de Crăciun? Cum va fi vremea de sărbătorile de iarnă
Foto: Pexels (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: