Redactia.ro
Home » Stil de viață » Vacanță cu peripeții pe litoral. O turistă a trăit coșmarul vieții ei, după ce s-a cazat la un hotel de trei stele. VIDEO

Vacanță cu peripeții pe litoral. O turistă a trăit coșmarul vieții ei, după ce s-a cazat la un hotel de trei stele. VIDEO

Un grup de fete a trimis un mesaj de avertizare în atenția turiștilor, care au ales să-și petreacă vacanța în Carolina de Sud, la Myrtle Beach. Ce au găsit în hotelul la care și-au făcut rezervare, le-a lăsat șocate pe tinerele fete. Aacestea și-au denumit vacanța drept „călătoria din iad”.

Vacanță cu peripeții pentru câteva tinere

Fetele au fost dezamăgite de ce au găsit în interiorul hotelului unde au rezervat camerele. Locul destinat relaxării s-a dovedit a fi plin de murdărie, mucegai și praf. Kelly Bruce, ghinionista care a postat un videoclip pe TikTok pentru a arăta oamenilor în ce condiții mizere primesc patronii hotelurilor turiștii, a devenit cunoscută pe internet foarte repede.

„Nu pot să cred asta”, a spus cineva în clip. „Aceasta este a doua cameră.” Numind-o „călătoria ei din iad”, Kelly Bruce a fost uluită de-a dreptul atunci când a văzut condițiile camerei. Aceasta a ținut și să spună în descrierea videoclipului că „nu a văzut niciodată așa ceva”. „Acesta a fost cadoul meu pentru prietenii mei, a fost oribil”, a spus Bruce pentru presa străină.

Condițiile de acolo erau pur și simplu oribile. Am fost traumatizați pentru că nu am mai văzut așa ceva în viața noastră.”, a adăugat acesta. Se pare că nu doar mirosul și camera murdară a fost principala problemă, ci și mucegaiul care era vizibil cu ochiul liber pe podele, pereți, aparate de bucătărie, scaune, mese și chiar pe lenjerie de pat. „A fost peste tot. Eram doar neîncrezători”, a adăugat ea.

Ce decizie a luat managerul hotelului

Managerul hotelului i-a spus turistei că nu vrea să vadă videoclipurile din camera rezervată, apoi i-a spus în schimb că a „crezut” spusele fetei și le-a propus o altă cameră. Aceasta nu a crezut niciodată că videoclipul ei din vacanța cu peripeții va avea un asemenea impact.
„Nu mă așteptam ca videoclipul să explodeze”, a spus Bruce despre videoclipul original TikTok. „Mi-am spus: Este incredibil. Nimeni nu mă va crede dacă nu am ceva care să demonstreze asta. … Nu-mi contează cât ai plătit! Dacă ai plătit 1 euro sau 10 euro, nimeni nu ar trebui să accepte așa ceva.”, a conchis acesta, conform presei străine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini