Redactia.ro
Home » Știri » Vacanță de coșmar pentru o româncă aflată în vacanță în Grecia. În cinci minute de neatenție s-a petrecut totul

Vacanță de coșmar pentru o româncă aflată în vacanță în Grecia. În cinci minute de neatenție s-a petrecut totul

turista grecia

Grecia rămâne printre destinațiile preferate de vacanță pentru români. Însă, în ciuda avantajelor oferite de această țară, se conturează o serie de dezavantaje. O femeie din Craiova a avut parte de o experiență care a lăsat o amprentă profundă asupra ei în timpul șederii în Grecia, provocându-i în plus pagube financiare semnificative. Ea a dorit să tragă un semnal de alarmă, așadar a povestit totul în mediul online!

Ce a pățit o româncă aflată în vacanță în Grecia. În cinci minute de neatenție s-a petrecut totul

Cu peisaje pitorești, o istorie bogată, plaje nesfârșite și o bucătărie delicioasă, Grecia s-a dovedit a fi alegerea preferată a românilor în căutarea unor escapade perfecte. Majoritatea aleg să își petreacă vacanțele aici, întrucât prețurile sunt mai accesibile, însă nu se poate nega că există și aspecte negative.

O turistă din Craiova a explicat motivul pentru care vacanța sa din Stavros s-a transformat, în doar câteva minute, într-un adevărat coșmar. Femeia a tras un semnal de alarmă și i-a avertizat pe toți cei care doresc să-și planifice vacanța în Grecia să acorde multă atenție anumitor detalii care pot fi trecute ușor cu vederea. Femeia a povestit că, într-o clipă în care familia sa nu a fost atentă, autoturismul ei a fost distrus, iar din interiorul vehiculul au fost sustrase mai multe bunuri.

Românca a fost dezamăgită de atitudinea polițiștilor eleni

„Ne aflăm în Stavros în acest moment. În jurul prânzului, în drum spre cazare, am oprit până la Lidl pentru a cumpăra niște apă, timp în care ne-a fost spartă mașina și ne-au fost furate absolut toate bunurile din mașină (țin să menționez că am fost plecați fix 5 minute). Aș vrea sa trag un semnal de alarmă prin aceasta postare”, a povestit femeia. În plus, femeia s-a declarat nemulțumită și de lipsa de reacție a autorităților din Grecia, care nu vorbesc limba engleză și care nu par să fie, oricum, interesată să soluționeze astfel de cazuri pe care le consideră a fi unele minore.

„Aveți MARE grijă la supermarketuri și malluri, se pare ca sunt jafuri de genul în fiecare zi, numai că, din câte am înțeles, lumea nu raportează. Poliția nu este de mare ajutor, nu vorbesc engleză și nici nu sunt prea interesați să ajute”, a fost mesajul româncei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: