Redactia.ro
Home » Monden » Văduva lui Iurie Darie, suferință fără margini. Actrița suferă de o boală grea

Văduva lui Iurie Darie, suferință fără margini. Actrița suferă de o boală grea

GALERIE FOTO (8)

Anca Pandrea trăiește un coșmar de când a murit Iurie Darie. La 74 de ani văduva suferă de patru boli grave. Actrița i-a purtat o are dragoste soțului, iar singurătatea o macină. Iurie Darie i-a fost partener peste 20 de ani, iar iubirea dintre ei nu avea margini.

De ce boli suferă Anca Pandrea

Văduva lui Iurie locuiește de una singură în casa de care s-a bucurat ani la rândul cu soțul ei. De câțiva ani ea suferă de probleme cu coagularea sângelui este nevoită să i-a zilnic medicamente anticoagulante foarte scumpe. Mai mult are și probleme pulmonare grave.

“Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic. Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică, a spus actrița.

De ce a ajuns la spital

Anca Padrea nu ia în serios problemele pe care le are până nu ajunge la spital. Din tinerețe se luptă cu o gastrită făcută în anii de studenție. Din cauza acestei afecțiuni actrița a ajuns la spital. A rugat o prietenă să sune la salvare, iar totul s-a rezolvat. Mai mult, Anca are probleme cu circulația. În ciuda faptului că a fost o fire sportivă pățește să i se spargă vase de sânge.

“Când eram actriţă la Satu Mare traversam Someşul înot. 37 de ani nu m-am dat jos de pe bicicletă”, spunea Anca Pandrea.

Anca Pandrea și Iurie Darie au trăit o poveste de dragoste desprinsă din basme. Cei doi nu au putut să aibă copii, în ciuda eforturilor pe care le-au făcut. Au vrut să înfieze o fetiță, dar a apărut tatăl acesteia și nu au mai reușit. Casa în care cei doi au locuit, Anca a transformat-o în altar după moartea lui Iurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: