Redactia.ro
Home » Știri » Val de frig peste România. Anunțul făcut de ANM, ce se întâmplă cu vremea

Val de frig peste România. Anunțul făcut de ANM, ce se întâmplă cu vremea

Frigul lovește din plin România! Administrația Națională de Meteorologie aduce vești importante privind evoluția vremii, care se va schimba radical. Iată ultima alertă meteo emisă de meteorologi.

Potrivit ANM, miercuri, temperaturile înregistrate vor fi destul de scăzute pentru această perioadă și vor exista ploi pe arii restrânse.

Val de frig peste România. Anunțul făcut de ANM

Administrația Națională de Meteorologie informează că temperaturile din timpul zilei vor fi ușor mai coborâte decât mediile multianuale în sudul, estul și centrul țării, începând cu ziua de miercuri, 29 septembrie.

Meteorologii anunță înnorări și ploi slabe, pe arii restrânse în jumătatea de vest a teritoriului şi izolat în sud-est. În ceea ce privește temperaturile, acestea se vor situa între 13 și 21 de grade Celsius.

În ceea ce privește Capitala, meteorologii anunță că vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Așadar, bucureștenii vor avea parte de un cer noros și vânt slab și moderat. Miercuri, temperatura maximă în București va fi de 18 grade Celsius.

La munte, vremea va fi general închisă în mare parte. Vor exista ploi, pe arii restrânse în Carpaţii Occidentali şi izolat în restul masivelor. Vor exista intensificări ale vântului în zona înaltă, cu precădere în vestul Carpaţilor Meridionali. De aasemenea, ceața și bruma își vor face apariția în depresiuni.

Vreme în România, 30 septembrie

Pentru joi, 30 septembrie, meteorologii anunță acelaşi regim termic. Vremea va fi în continuare una rece, iar cerul mai mult noros în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua, local în nord-vest şi doar izolat în rest.

Conform ANM, temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Se așteaptă, pe suprafeţe mici, dimineaţa şi noaptea, să se producă ceaţă.

Vreme în București, 30 septembrie

În Capitală, frigul se va resimți din ce în ce mai tare. ANM anunţă temperaturi mult mai scăzute decât ar fi normal la această dată. Sunt așteptate înnorări, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Vreme în România, 1 octombrie

Vineri, 1 octombrie, valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior. Așadar. temperaturile se vor situa tot sub mediile specifice datei din calendar în toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros, cu ploi slabe care se vor totul izolat, în special în vestul şi sud-estul ţării.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe areale restrânse, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Vreme în București, 1 octombrie

În Bucureşti, pe parcursul zilei de 1 octombrie, maximă termică se va situa între 16…17 grade şi cea minimă între 7…9 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general moderat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: