Redactia.ro
Home » Știri » Val de frig și ploi, în România. Când scăpăm de vremea rece

Val de frig și ploi, în România. Când scăpăm de vremea rece

Val de frig și ploi, în România. Când scăpăm de vremea rece

Val de frig și ploi, în România. Iată prognoza meteo pentru țara noastră și când e posibil să scăpăm de vremea rece.

Val de frig și ploi, în România. Când scăpăm de vremea rece

Vremea rămâne capricioasă și în perioada următoare, cu alternanțe între căldură și răcoare. Dacă weekend-ul va începe cu soare și temperaturi de 18 – 24 de grade, duminică se va înnora în mare parte din țară. Vor fi între 10 – 16 grade în nord și nord-estul României. Local, sunt așteptate și ploi. În vest și sud-vest, vremea se va menține însă destul de caldă, cu maxime de peste 20 de grade. Săptămâna viitoare sunt șanse pentru ploi mai abundente, în special în vestul și centrul țării, a relatat Antena 3 CNN.

În prima parte a săptămânii viitoare, la est de România se va instala un anticiclon destul de puternic, care va persista până spre sfârșitul săptămânii. În estul țării, vremea va fi răcoroasă. La începutul săptămânii, minimele vor fi mai coborâte în unele dimineți. În același timp, în jumătatea vestică a țării sunt prognozate precipitații mai însemnate cantitativ, potrivit sursei menționate mai sus.

Spre sfârșitul săptămânii viitoare, anticiclonul din est se va retrage treptat așa că o să se încălzească. Temperaturile vor crește în toate regiunile, iar local maximele pot să depășească 25 – 26 de grade, potrivit Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: