Redactia.ro
Home » Știri » Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți vreme de aproape șase decenii. Povestea tumultoasă de iubire dintre regretatul actor și soția sa

Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți vreme de aproape șase decenii. Povestea tumultoasă de iubire dintre regretatul actor și soția sa

GALERIE FOTO (3) Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți vreme de aproape șase decenii.

Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți vreme de aproape șase decenii. Marele actor Valentin Uritescu a plecat dintre noi. S-a stins din viață vineri seara, la vârsta de 81 de ani. Artistul a trecut prin momentele cumplite din cauza problemelor de sănătate, dar alături de el a fost soția sa, Valeria. Cei doi au fost căsătoriți mai aproape 60 de ani.

Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți vreme de aproape șase decenii. Povestea tumultoasă de iubire dintre regretatul actor și soția sa

Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul se afla internat la o clinică de specializare, acesta suferind de boala Parkinson. Avea 33 de ani de ani când au apărut primele simptome. În ultima perioadă a vieții sale, actorul trecuse prin momente dificile din cauza bolii. Cu toate astea, soția sa, Valeria i-a fost mereu aproape. Valentin și Valeria Uritescu au fost împreună vreme de 55 de ani, iar relația lor a durat datorită sacrificiilor pe care aceasta le-a făcut din dragoste. Actorul a povestit despre tentatiile tineretii, cărora, declara chiar el, le-a căzut pradă. Chiar și așa, Valentin Uritescu îi era recunoscător soției sale pentru că a reușit să îl ierte și să țină familia aproape. Cei doi au împreună un fiu, Bogdan Uritescu, care a moștenit pasiunea tatălui pentru actorie.

„Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăznet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic. În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite, cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale”, povestea Valentin Uritescu în 2017, într-un interviu pentru larevista.ro.

Actorul a recunoscut că și-a înșelat soția

În urmă cu câțiva ani, actorul Valentin Uritescu declara că și-a înșelat soția cu trei femei. Acesta a povestit atunci că și-a dat seama că este intr-o copleșitoare și și-a indemnat prietenul să îi seducă soția. Nu s-a întâmplat nimic, dar poveste se află în cartea lansată chiar de actor, intitulată „Așa sunt eu, prost! ”

„De toate astea n-am avut parte cu nevasta mea, care şi astăzi nu poate dormi fără chiloţi. Am găsit ce voiam să trăiesc cu ea la cele trei, numai că totul s-a transformat într-o stare copleşitoare, distructivă, de orbire, patimă aproape imposibil de depăşit, mergând până acolo încât i-am propus celui mai bun prieten, bărbat frumos după care mureau femeile, să-mi seducă soţia. Cu alte cuvinte, l-am împins în patul ei… al nostru. N-am ajuns la nici un rezultat, pentru că, vezi Doamne, nu-l iubea. Ştiu, în ochii unora sunt o hahaleră, o secătură, o paţachină de om…Toată disperarea cu care am luptat împotriva acelor pasiuni, pe care nu le-am căutat, este descrisă în cartea mea – Așa sunt eu, prost – apărută la Editura Humanitas”, a mai explicat Uritescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: