Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Cum a fost surprinsă soția lui Borcea

Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Cum a fost surprinsă soția lui Borcea

GALERIE FOTO (5) Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Cum a fost surprinsă soția lui Borcea

Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Soția lui Cristi Borcea nu a mers la un spital de stat, ci la o clinică particulară.

Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Cum a fost surprinsă soția lui Borcea

Deși ne-a obișnuit să strălucească cu frumusețea și zâmbetul său la fiecare apariție, Valentina Pelinel traversează o perioadă grea din viața sa! Soția lui Cristi Borcea are probleme de sănătate și a ajuns la spital. Recent, au apărut imagini care o arată pe Valentina Pelinel complet diferită, într-o ipostază deloc fericită. Soția lui Borcea a fost filmată chiar în ziua în care a fost externată dintr-o clinică privată. Fostul fotomodel se deplasează greu, astfel că a avut nevoie de ajutor pentru a putea merge acasă.

În fața clinicii particulare, Valentina Pelinel a fost așteptată de doi prieteni apropiați. Bărbatul a ajutat-o cu bagajul, care arată că soția lui Cristi Borcea a petrecut câteva zile în clinică, dar și cu un buchet frumos de flori. Prietena sa i-a deschis portiera și a ajutat-o să se urce pe scaunul din față. Imaginile vorbesc de la sine și e clar că Valentina este afectată de problemele de sănătate, potrivit wowbiz.ro.

Îmbrăcată lejer, într-un trening de culoare închisă, vedeta abia poate păși. Nu știm dacă este vorba de o problemă la picior sau de altă natură, însă este posibilă această variantă, pentru că soția lui Cristi Borcea s-a mai confruntat cu o problemă de sănătate, în 2014, după ce a căzut la schi și și-a rupt ligamentul.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 3 ani de la nuntă

În urmă cu o lună, în familia Valentinei Pelinel era sărbătoare. Ea și soțul său, Cristi Borcea, au împlinit 3 ani de la căsătorie. Fostul fotomodel nu părea să aibă vreo problemă de sănătate atunci, ci era fericită și chiar a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care arăta cât de împlinită este.

„Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleșită de emoții: Milan cu zâmbetul sau, Indira și Rania cuminți în burtică și noi doi! Recunoscătoare pentru acești 3 ani minunați!”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se iubesc cu mult înainte de a forma oficial un cuplu, după cum povestea fostul acționar de la Dinamo în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. A luptat, a trecut peste orice și i-a câștigat inima Valentinei, care i-a dăruit și trei copii: Milan, 4 ani și gemenele de 2 ani, Indira Maria și Rania Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: