Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea! ”E timp de calitate”

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea! ”E timp de calitate”

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea! ”E timp de calitate”

Valentina Pelinel a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu afaceristul Cristi Borcea. Aceasta a explicat cum decurg momentele în care cei doi petrec timp împreună.

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea! ”E timp de calitate”

Valentina Pelinel a făcut noi declarații despre Cristi Borcea și despre cum merge relația dintre cei doi. Blondina a vorbit despre secretul unei căsnicii fericite, cum face față la trei copii, dar și cum se înțelege cu soțul ei și cum și-a recăpătat silueta după trei nașteri.

Cele două gemene și Milan sunt centrul atenției în casa lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel. Deși le ocupă o mare bucată din zi, cei doi găsesc mereu momente pentru a fi în doi, ca un cuplu.

”Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos. 

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, a spus Valentina pentru ciao.ro

De asemenea, când a venit vorba despre o nouă sarcină în familia ei, aceasta a declarat nu plănuiește momentan nimic.

”Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a spus ea.

Valentina Pelinel are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Valentina Pelinel are numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Borcea, și spune că este un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei.

”În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.  Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt. Dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie (…) Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a continuat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: