Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel executată silit de o bancă. Totul a pornit de la Cristian Boureanu

Valentina Pelinel executată silit de o bancă. Totul a pornit de la Cristian Boureanu

Valentina Pelinel a trăit timp de mulți ani o poveste de iubire alături de Cristian Boureanu. Cei doi au pus punct căsniciei în anul 2013, după nouă ani de relație. Cu toate că acum este fericită alături de Cristi Borcea, Valentina pelinel încă legată de Cristian Boureanu din cauza unui aspect. Iată motivul.

Valentina Pelinel executată de banca

Pe vremea când între Valentina Pelinel și Cristi Boureanu era totul lapte și miere, fotomodelul a fost o soție devotată și l-a ajutat pe soțul ei de la acea vreme să ia niște împrumuturi de la bancă. Valentina Pelinel a girat cu proprietăți, dar nu a mai plătit ratele în timp, drept urmare a fost executată silit de o bancă. Frumoasa blondină s-a trezit într-o zi cu conturile blocate.

Conform datelor apărute în spațiul public, Judecătoria Sectorului 3 București a admis astfel cererea de încuviințare a executării silite pentru Valentina Pelinel. În cazul Valentinei Pelinel executorii judecătorești încearcă acum să recupereze parțial o sumă de 683000 de euro.

Cum a avut loc ruptura dintre Cristian Boureanu și Valentina Pelinel

Timp de nouă ani cei doi au trăit clipe frumoase îmrpeună, dar Valentina Pelinel a călcat strânb. Se pare că modelul a fost cea care l-a înșelat pe Cristian Boureanu cu nimeni altul decât Cristi Borcea. Momentul în care politicianul a aflat era cândva pe litoralul românesc. I s-a părut dubios faptul că Valentina stă doar pe telefon, drept urmare i-a controlat mesajele. Surse apropiate spun că Boureanu și-ar fi pierdut controlul și chiar ar fi agresat-o fizic pe Valentina Pelinel.

In acea vacanta, Valentina a stat izolata, tot timpul era cu telefonul in mana. Si la masa se asigura ca sta intr-un alt colt fata de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje. Pelinel nu a mai avut cum sa mai nege ca vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat si o palma atunci, si-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales ca si prima sotie l-a inselat. De atunci, el nu a mai vrut sa auda de Valentina, dar nu a spus nimanui ce s-a intamplat de rusine.„, spunea un apropiat de-al cuplului mai de mult.

Acum, Valentina Pelinel și-a găsit liniștea și fericirea în brațele celebrului Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii superbi. Valentina Pelinel a declarat în nenumărate rânduri că se simte mai fericită ca niciodată și din informațiile apărute în zona mediatică, gesturile celor doi demonstrează spusele blondinei.

Să știi că întotdeauna ne rezervăm timp pentru noi, chiar și seara indiferent de cât de obosiți venim acasă. Petrecem destul de mult timp împreună. Și nu plecăm în vacanțe doar cu copii, mai avem și locuri unde plecăm doar noi doi.„, spune Valentina Pelinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: