Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv. Despre cine este vorba

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (6) Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv. Sărbătoare mare în familia Borcea! Weekend-ul viitor, Cristi Borcea și soția lui vor fi nași spirituali pentru moderatoarea tv Nasrin Ameri. Vedeta tv va îmbrăca rochia de mireasă la finele acestei săptămâni.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv. Despre cine este vorba

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi nași pentru o prezentatoare tv. Nasrin Ameri este în culmea fericirii! Vedeta de la Antena Stars își va pune pirostiile peste câteva zile. Aceasta se va căsători cu iubitul ei, după o relație de mai bine de 7 ani. În urmă cu câteva luni, bruneta a spus că își dorește o nuntă ca-n povești și așteaptă de mult timp acest eveniment. „În funcţie de regulile privind pandemia, voi decide în câteva zile dacă voi spune marele ”DA” vara aceasta. Aştept vacanţa cu nerăbdare pentru a călători şi bineînţeles, un nou sezon estival Star Matinal”, mărturisea în urmă cu ceva timp Nasrin Ameri, pentru TV Mania.

Ei bine, Nasrin și-a găsit și nașii pe măsură. Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor fi părinții spirituali ai cuplului. Cei patru sunt prieteni foarte buni, iar Cristi și Valentina au acceptat cu mare bucurie această cerere. Nasrin a fost cerută în căsătorie în urmă cu trei ani, când partenerul său a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit. Cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu, iubitul vedetei a strâns la un loc toți prietenii și au pus la cale o cerere în căsătorie de neuitat. Deși ea știa că trebuia să fie o ședință foto, totul s-a transformat în cea mai frumoasă seară pentru Nasrin. ”Nu înţelegeam de ce trebuie să facem poze în frig, mi s-a rupt și rochia. Habar nu aveam că o să fiu cerută. Când m-am pus cu tine (n.r. Andrei Ştefănescu) pe bancă, am auzit melodia noastră şi atunci mi-am dat seama. Îmi place ca momentele importante să le împărtăşesc cu apropiaţii. Eu i-am spus că la cererea în căsătorie vreau să fie familia şi prietenii. Vă mulţumesc. Foarte emoționant”, a spus atunci Nasrin la „Star Matinal de Weekend”.

Cristi Borcea, mare petrecere pentru gemenii Melissa și Angelo

Înainte de marele eveniment, mirii și nașii s-au încălzit pe ritmuri de manele la o petrecere unde au fost prezenți toți patru. Este vorba despre ziua gemenilor Melissa și Angelo, din mariajul cu Mihaela Borcea. Soțul Valentinei Pelinel l-a chemat pe Tzanca Uraganu să încingă atmosfera, iar invitații s-au delectat cu băuturi fine. „Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco – cum te-am alintat de când ai venit pe lume, acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!!

Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de tine, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: