Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu. Cei doi au arătat cât de mult se iubesc

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu. Cei doi au arătat cât de mult se iubesc

GALERIE FOTO (4) Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu. Cei doi au avut parte de o vacanță pe cinste. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au mers în Bodrum alături de cei trei copii ai lor. Recent, blondina a postat o fotografie în care apare alături de afacerist, părând extrem de îndrăgostiți.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu. Cei doi au arătat cât de mult se iubesc

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, poză de cuplu. Cei doi au mers împreună cu cei trei copii în vacanță în Bodrum. De asemenea, Borcea și-a invitat și trei copii pe care îi are din relațiile anterioare. Este vorba de Mellisa, Gloria și Alex, care au venit special din America. Cristi Borcea a recunoscut întotdeauna că pentru el copiii sunt totul.

Nici nu s-au întors bine că Valentina și Cristi au plecat la mare. Vedeta a postat câteva imagini pe Instagram în care apare alături de iubitul el, fiind extrem de îndrăgostiți. Cei doi apar într-un leagan, la malul mării, o scenă extrem de romantică. „🤍#love #vacay #bythesea #noidoi #iubireamea❤️ #VP”, a fost mesajul postat la descrierea pozei.

Cristi Borcea, vacanță de vis alături de Valentina și copiii săi

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite, dar mereu a dorit să-și țină copii aproape. Chiar dacă locuiesc peste hotare sau în țară, afaceristul reușește să-și adune copiii la un loc. Acesta și-a chemat 3 dintre copiii pe care îi are din relațiile anteriore să meargă cu el și Valentina în vacanță în Bodrum. Omul de afaceri a fost în culmea fericirii când și-a văzut o parte dintre copii aproape. „Toți nouă sunt ceea ce am eu mai de preț. Se înțeleg foarte bine și se sprijină, în orice problemă. De fapt, de asta sunt cel mai mândru, aceasta este bogăția mea. Eu sunt mai sentimental și când îi văd, uneori, îmi dau lacrimile„, spunea Borcea, în trecut.

Borcea, impreuna cu familia la Bodrum

Valentina Pelinel a declarat că între cei șase frați s-a dezvoltat o relație de prieteni frumoasă, iar acest lucru îl bucură pe fostul selecționer de la Dinamo. „Ne-am petrecut vacanța în Bodrum, alături de Milan și fetițe, dar și de Melissa, Gloria și Alex veniți din America. A fost minunat să ne bucurăm de compania tuturor copiilor și să fim martori la relația frumoasă de prietenie ce se dezvoltă între ei. Ca de fiecare dată, sunt fericiți de revedere și nu se satură să inventeze tot felul de jocuri și povești amuzante„, a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel l-a așteptat pe Cristi Borcea să iasă din închisoare. Cei doi sunt de șase ani împreună și au trei copii împreună, dar afaceristul își mai dorește încă unul cu focoasa blondină. „Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre„, a mai spus Valentina Pelinel.

În vârstă de 50 de ani, Cristi Borcea se poate declara un bărbat împlinit. Acesta are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea. Patrick, 23 ani și gemenii Antonia Melissa și Angelo, 17 ani. Doi copii cu Alina Vidican, George, 9 ani și Gloria, 7 ani și Caroly, 14 ani, cu avocata Simona Voiculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: