Redactia.ro
Home » Știri » Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc trei ani de la căsătorie. Ce mesaj i-a transmis fotomodelul soțului ei

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc trei ani de la căsătorie. Ce mesaj i-a transmis fotomodelul soțului ei

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste ca în povești. Deși la începutul relației lor au avut parte de multe obstacole, acum, cei doi sunt fericiți și au împreună trei copii superbi. Recent, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit trei ani de când au spus „da” în fața Lui Dumnezeu. Iată ce mesaj i-a transmis Valentina soțului ei.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, trei ani de căsnicie plini de fericire

În data de 30 septembrie, în urmă cu trei ani, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică. Ambii au avut parte de o viață amoroasă tumultuoasă până să decidă că vor să își trăiască viața unul alături de celălalt. Valentina Pelinel a fost căsătorită în trecut cu Cristian Boureanu. În presă au apărut informații că mariajul celor doi nu a fost cel mai fericit, având în vedere excesele de furie ale politicianului.

Cristi Borcea a mai fost căsători de două ori până să o întâlnească pe Valentina Pelinel. El a avut un mariaj lung alături de Mihaela Borcea, cea care i-a dăruit trei copii. Mai apoi, a divorțat de aceasta pentru amanta, Alina Vidican. și alături de ea milionarul are doi copii.

Trecutul a fost lăsat în urmă, iar acum Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt fericiți și împliniți. Cu ocazia sărbătoririi a trei ani de căsnicie, Valentina Pelinel a publicat o imagine de la nuntă în dreptul căreia a scris „3 ani de casnicie❤️ Tot ce e mai bun urmează să vină 🥰„.

Cristi Borcea, cadou de lux pentru Gigi Nețoiu

Cristi Borcea i-a făcut un cadou exclusivist lui Gigi Nețoiu. Este vorba despre un bolix de lux în valoare de 250.000 de euro. Cristi Borcea a declarat că i-a făcut plăcere să îi facă acest cadou, mai ales că lui nu îi plăcea mașina respectivă. Fostul patron al Clubului Dinamo a declarat că are o singură marcă de mașină pe care o preferă, deoarece în oricare altă mașină îi este rău.

Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și i l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduce eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi. „, a declarat Cristi Borcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: