Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel, despre rutina de îngrijire persoanală: „Dacă se termină vreun produs, sigur l-a terminat soțul“

Valentina Pelinel, despre rutina de îngrijire persoanală: „Dacă se termină vreun produs, sigur l-a terminat soțul“

Valentina Pelinel este căsătorită din 2018 cu Cristi Borcea. Frumusul fotomodel are alături un bărbat îngrijit, alături de care își ține rutina. Valentina a declarat că ea și soțul ei își fac împreună măscuțe faciale, iar Cristi este cel care termină adesea produsele de îngrijire personală.

Cei doi au împreună trei copiii. Cu casa plină, te-ai gândi când ar avea timp pentru a-și face rutina. Ei bine, când sunt doi puterea crește. Frumoasa blondină a vorbit despre faptul că întotdeauna își face timp pentru ritualurile de îngrijire corporală. Valentina a vorbit despre tratamentele pe care le face alături de soțul său, dar și despre produsele ce nu lipsesc din casa lor, niciodată.

Valentina Pelinel, despre rutina de îngrijire persoanală: „Dacă se termină vreun produs, sigur l-a terminat soțul“

În general, femeile sunt cele care acordă o atenție deosebită când vine vorba despre îngrijirea personală. Pe lângă alimentație și sport, tratamentele cosmetice au devenit un must have. Fie că mergi la salon, sau îți creezi o rutină mai complexă acasă, gelurile de curățare facială, scrub-ul, și multitudinea de creme și loțiuni nu trebuie să lipsească.

Valentina Pelinel, despre rutina de îngrijire persoanală: „Dacă se termină vreun produs, sigur l-a terminat soțul“

Frumoasa blondină a dezvăluit, în cadrul unui interviu, faptul că tatăl copiilor săi este adeptul produselor de îngrijire facială și a explicat ce produse folosesc împreună.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit playtech.ro.

Valentina Pelinel, despre acuzațiile pe care le-a îndurat de-a lungul timpului

Valentina a fost acuzată adesea că a intrat într-o relație cu fostul acționar de la Dinamo pentru bani. Blondina a făcut lumină în această situație și a declarat că ea și Cristi Borcea au bunurile separate.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul lui Nasrin Ameri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: