Redactia.ro
Home » Știri » Valeriu Gheorghiță plătește o pensie alimentară considerabilă. Cât primește fiecare dintre copiii săi lunar

Valeriu Gheorghiță plătește o pensie alimentară considerabilă. Cât primește fiecare dintre copiii săi lunar

Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, s-a căsătorit recent cu actrița Monica Bîrlădeanu, dar puțini știu că această nouă căsnicie nu este prima experiență de acest fel pentru medic. Înainte de această relație, Gheorghiță a fost căsătorit timp de 20 de ani și are doi copii din fosta căsnicie. În plus, Valeriu Gheorghiță plătește o pensie alimentară considerabilă pentru copiii săi, conform declarației sale de avere.

O nouă viață alături de Monica Bîrlădeanu

Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate. Recent, pe 5 octombrie 2024, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, organizată în mare secret, preferând să țină relația lor departe de lumina reflectoarelor încă de la început. Evenimentul a fost unul privat, cu detalii dezvăluite doar după nunta lor, menținând stilul rezervat cu care cei doi au gestionat viața lor personală.

În ciuda fericirii din prezent, Gheorghiță are un trecut marital care nu este la fel de cunoscut. Medic celebru, recunoscut în special pentru coordonarea campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, el a fost căsătorit anterior timp de 20 de ani cu Cristina Gheorghiță, care este și ea medic, specializată în recuperare fizică și balneologie.

Pensia alimentară plătită copiilor

Din această primă căsnicie, Valeriu Gheorghiță are doi copii, iar divorțul de fosta sa soție a avut loc acum aproximativ doi ani. În urma separării, medicul este obligat să plătească pensie alimentară pentru copiii săi. Conform declarației de avere publicate de Vivia.ro, Valeriu Gheorghiță plătește o sumă lunară de 6.000 de lei pentru întreținerea copiilor săi. Această contribuție financiară substanțială demonstrează angajamentul său față de responsabilitățile paterne, chiar și după divorț.

Valeriu Gheorghiță este cunoscut în special datorită carierei sale medicale, activând la „Spitalul Universitar Militar” din București. În timpul pandemiei de COVID-19, el a devenit o figură publică proeminentă, fiind responsabil de campania națională de vaccinare. De altfel, această perioadă de intensă activitate profesională pare să fi contribuit la apariția problemelor în căsnicia sa anterioară, ceea ce a dus la divorț după două decenii de mariaj.

În timpul pandemiei, Valeriu Gheorghiță și-a exprimat dificultatea de a menține un echilibru între viața personală și cariera sa extrem de solicitantă. Într-un interviu pentru life.ro, el a vorbit despre cât de târziu se termina ziua de muncă pentru el și despre provocarea de a se deconecta complet de responsabilitățile profesionale când ajungea acasă. Totuși, medicul a recunoscut că apropierea de familie, chiar și în momentele dificile, îi oferea energie și îl ajuta să își continue activitatea.

„Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți. Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi. Dacă nu i-aș vedea, sau dacă m-aș izola în altă parte, mi-ar fi greu”, spunea Valeriu Gheorghiță în timpuil pandemiei de COVID-19, potrivit life.ro.

Viața de familie alături de Monica Bîrlădeanu

După divorț, Valeriu Gheorghiță a început o relație cu actrița Monica Bîrlădeanu, cei doi fiind surprinși pentru prima dată împreună în vara anului trecut. În ciuda speculațiilor că Monica ar fi fost implicată în destrămarea căsniciei lui Gheorghiță, adevărul este că relația lor a început după ce medicul divorțase deja. Cei doi au construit o relație solidă și discretă, iar Monica s-a integrat perfect în noua familie.

Actrița a adoptat cu ușurință rolul de mamă vitregă pentru copiii lui Valeriu Gheorghiță, iar surse apropiate cuplului au confirmat că relația lor de familie este una armonioasă. În timpul unei ieșiri în familie, aceștia au fost surprinși de paparazzi într-un mall din București, demonstrând cât de bine s-au adaptat la viața de familie modernă.

În concluzie, viața personală a lui Valeriu Gheorghiță a trecut prin schimbări semnificative în ultimii ani, dar medicul și-a păstrat echilibrul între carieră și familie. Chiar dacă are responsabilități financiare semnificative față de copiii săi din prima căsnicie, el și-a găsit fericirea alături de Monica Bîrlădeanu, iar noua lor viață de familie pare să fie una împlinită.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: