Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie a fost iertat de soție după un episod de infidelitate: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie a fost iertat de soție după un episod de infidelitate: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie are o soție modestă

Vali Vijelie, cunoscutul manelist, și soția sa, Carmen Rusu, s-au împăcat după ce, în urmă cu o lună, artistul a fost surprins în compania unei alte femei. Deși inițial Carmen a declarat că nu mai vrea să aibă de-a face cu fostul soț, se pare că a reușit să treacă peste infidelitatea acestuia și să-l ierte.

Incidentul care a zguduit familia

În urmă cu o lună, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei brunete misterioase, plimbându-se prin Capitală. Momentul controversat a fost imortalizat când artistul îi punea mâna pe posterior femeii. Imaginile au ajuns rapid la Carmen Rusu, soția manelistului, care a fost profund afectată de comportamentul soțului său.

În urma incidentului, Carmen Rusu a declarat public că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie și că vor merge pe drumuri separate. Singura legătură dintre ei urma să fie doar cea financiară, necesară pentru creșterea celor patru copii ai lor: Florin, Rafi, Cati și Nuțu.

Perioada de după incident și reconcilierea

La o lună după incident, Carmen Rusu a reușit să treacă peste infidelitatea soțului și l-a iertat. Confidentul lui Vali Vijelie, Baboiash, a confirmat împăcarea celor doi și a subliniat că artistul trece printr-o perioadă înfloritoare din punct de vedere profesional.

Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. El este vijelie. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care, într-adevăr, oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii. Vali e foarte bine.

Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind Pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun, cânt cu cu el, avem multe proiecte împreună„, a spus Baboiash în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Baboiash a adăugat că Vali Vijelie nu este genul de persoană care să se certe cu soția sa sau cu altcineva. „Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția. Nu cred că s-ar putea certa cu cineva. Eu de câte ori am fost la el, soția lui a fost acasă. Mă duc la el din anii 2000 și mereu am văzut-o, tot timpul a fost acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a mai declarat Baboiash.

Reacția lui Carmen Rusu după infidelitatea soțului

După ce imaginile cu Vali Vijelie și bruneta misterioasă au devenit publice, Carmen Rusu a avut o reacție dură. Ea a declarat că va continua să locuiască în aceeași casă cu Vali Vijelie doar pentru confortul financiar al ei și al copiilor lor, dar și-a exprimat dorința de a-și vedea fiecare de viața lui.

Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a spus Carmen Rusu.

Cu toate acestea, la doar o lună de la incident, Carmen Rusu a reușit să treacă peste infidelitate și să își ierte soțul. Aceasta reconciliere subliniază puterea relației lor și dorința de a menține familia unită, în ciuda provocărilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: