Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie are o soție modestă. Cum a fost surprinsă Carmen Rusu

Vali Vijelie are o soție modestă. Cum a fost surprinsă Carmen Rusu

GALERIE FOTO (7) Vali Vijelie are o soție modestă

Vali Vijelie are o soție modestă. Celebrul artist este căsătorit cu Carmen Rusu de 17 ani, iar împreună doi copii minunați. Deși el este cunoscut de mulți români, Vali Vijelie a preferat să își familia departe de lumina reflectoarelor. Recent, Carmen Rusu a fost surprinsă într-o ipostază uimitoare.

Vali Vijelie are o soție modestă. Cum a fost surprinsă Carmen Rusu

Vali Vijelie are o soție modestă. Manelistul are o căsncie fericită alături de soția sa, Carmen. Cei doi sunt împreună de 17 ani și au împreună doi copii. Multe dintre soțiile cântăreților de muzică de petrecere preferă hainele și accesoriile de lux, fiind răsfățate de partenerii lor. Dar nu este și cazul lui Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie. Aceasta preferă să nu cheltuiască banii pe lucruri importante. În anii 2000, Vali Vijelie a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, numărându-se printre primii maneliști care a avut propriul reality show despre viața familiei sale și a lui.

Chiar și așa, Carmen Rusu nu a fost tentată de valul celebrității și a preferat să rămână în umbra soțului său. Carmen este chibzuită atunci când vine vorba de bani. Recent, soția lui Vali Vijelie a fost surprinsă într-un magazin mass market, pe când stătea la o coadă pentru a face un retur. Carmen a optat pentru o vestimentație simplă, fără niciun brand cunoscut, iar după ce a plecat de la casă și-a căutat alt produs.

Vali Vijelie și-a lăudat de multe ori soția, mărturisind că acesteia nu îi place să cheltuiască banii pe haine scumpe sau genți de mii de euro. Mai mult, acesta a spus că partenera sa de viață are grijă de casă și de copii. „Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a învățat, țin minte: „Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea”. Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine”, a spus Vali Vijelie.

Viața de familie a lui Vali Vijelie

Vali Vijelie a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Acesta se mândrește cu o familie frumoasă, lângă care artistul își petrece o mare parte din timpul său liber. Căsnicia lui Vali Vijelie și a lui Carmen a rezistat de-a lungul timpului și a devenit mult mai unită. Vijelie a renunțat la momentele importante din familia sa și a mers să cânte la evenimente. Manelistul a precizat că familia sa mereu este modestă, iar copiii lui nu s-au lăudat niciodată că tatăl lor este cântăreț.

În ceea ce privește cariera muzicală, Vali Vijelie a spus că nu știe când se va retrage, mai ales că este pasionat de muzică. Vijelia a avut un succes răsunător în 2000, situându-se printre cei mai bine plătiți maneliști din România. “Din meseria asta nu ieși niciodată la pensie, dar orice cal ajunge gloabă și e bine să pui deoparte. Dintre cântăreți, eu îl prefer pe Adrian Minune, e cumătrul meu.”, a spus Vali Vijelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: