Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare, în direct, la tv: „Regina angajează femeie de serviciu”

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare, în direct, la tv: „Regina angajează femeie de serviciu”

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare, în direct, la tv

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare, în direct, la tv. Artistul a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Vali Vijelie a răspuns tuturor întrebărilor adresate de Cătălin Măruță și nu a fost nevoit să deguste sosurile iuți. Manelistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre colegii de breaslă, dar a menționat-o și pe Andreea Marin într-un anumit context.

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare, în direct, la tv: „Regina angajează femeie de serviciu”

Îndrăgitul cântăreț de manele Vali Vijelie a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Artistul a răspuns tuturor întrebărilor adresate de Măruță. Artistul a făcut dezvăluiri neașteptate despre colegii de breaslă, dar a menționat-o și pe Andreea Marin. Vali Vijelie a participat la rubrica sosurilor iuți, unde a făcut dezvăluiri neașteptate.

Manelistul a fost întrebat pe cine ar dori să ia pe o insulă, dintre Loredana Groza sau Andreea Marin. Dacă ar fi să se gândească la „pofta inimii”, Vali Vijelie a ales-o pe Andreea Marin. „Pe Loredana Groza sau pe Andreea Marin? O iau pe Andreea Marin!„, a răspuns prompt și sincer Vali Vijelie.

Vali Vijelie, mărturisiri surprinzătoare despre colegii de breaslă

Vali Vijelie a participat la rubrica sosurilor iuți, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Artistul a vorbit despre cel mai mare bacșiș din carieră, despre colegul de breaslă care i-a dat țeapă. Acesta a povestit că a primit 50.000 de euro într-o seară, bacșiș.

Cel mai mare bacșiș: Am vreo 400-500 de martori: 50 000 de euro bacșis într-o seara, până să vina criză, la Hanul Drumețului. A venit un băiat, Andrei, mi-a trimis câte 1.000 de euro, și a zis la un moment dat că numai dacă vin la el la masă să cânt îmi dă 5 000 de euro. A zis: te rog eu frumos, eu ziua mea, vino la masa mea!

Am zis să ma duc, m-am dus și apoi a zis ca plătește el nota pentru tot restaurantul: 50.000 de euro. Mi-a cerut o melodie, Mândră floare trandafirul, i-am zis ca nu știu toate versurile. Tot timpul pe unde îl văd îi multumesc. Acum și-a luat un avion”, a povestit Vali Vijelie.

De asemenea, cântărețul a dezvăluit că Liviu Guță i-a tras țeapă. Conform acestuia, Vali Vijelie trebuia să cânte alături de Liviu Guță la un eveniment, dar acesta nu s-a mai prezentat. Cu toate astea, Vali Vijelie consideră că Liviu are un mare talent. „Liviu Guta. E prietenul meu, îl respect, dar el mi-a dat o mare țeapă. El tocmai făcuse melodia „4 nopți și 4 zile”, eu l-am sunat să ne vedem la un eveniment să cântăm, a zis ca e disponibil. Eu am venit la petrecere și l-am așteptat, îmi zicea mai am puțin, mai am puțin. La un moment dat, îmi zice primarul: până la urmă, vine Liviu sau nu?

Eu i-am zis apoi primarului că daca nu vine Liviu nu mai vreau nimic, mai avea să imi dea ceva, eu am ramas supărat în sinea mea pe Liviu. Acum vorbesc cu el. Am vrut să fac și o piesă cu el, are o voce incredibilă, dar i-as da un sfat: să puna mana să își facă piese, ca poate cânta orice.”, a spus celebrul cântăreț de manele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: