Redactia.ro
Home » Știri » Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea lui Kobe Bryant „Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa”

Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea lui Kobe Bryant „Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa”

GALERIE FOTO (7) Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea lui Kobe Bryant "Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa"

Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea lui Kobe Bryant „Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa”. Soția legendarului Kobe Bryant, Vanessa Bryant a vorbit pentru prima oară după tragicul accident care i-a răpit soțul și fiica, în vârstă de 13 ani.

Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea lui Kobe Bryant „Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa”

Devastată de durere, Vanessa Bryant a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat în aceste zile dureroase pentru ea și pentru copiii ei. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Apropiații familiei Bryant au precizat că Vanessa abia reușește să lege două cuvinte fără să izbucnească în plâns.

Ieri, Vanessa și-a schimbat poza de profil cu fiica și sotul ei, care a emoționant întreaga lume. În postarea sa, vedeta deplânge moartea celor șapte persoane care au murit alături de Kobe și Gianna.

Mesajul Vanessei Bryant

Eu și fetele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care și-au manifestat sprijinul și dragostea în această perioadă oribilă. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de pierderea bruscă a soțului meu adorabil, Kobe – uimitorul tată al copiilor noștri; și frumoasa mea, dulce Gianna – o fiică iubitoare, atentă și minunată și o soră uimitoare pentru Natalia, Bianka și Capri.
Suntem devastate și pentru familiile care și-au pierdut persoanele dragi duminică. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră în acest moment. Mă bucur să știu că Kobe și Gigi știau amândoi că sunt atât de iubiți. Am fost atât de incredibil de binecuvântați să îi avem în viața noastră. Mi-aș dori să fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre frumoase luate de la noi prea curând. Nu sunt sigură de ceea ce se va întâmpla cu viețile noastre dincolo de astăzi și este imposibil să ne imaginăm viața fără ei. Dar ne trezim în fiecare zi, încercând să mergem înainte pentru că Kobe și fetița noastră, Gigi, strălucesc asupra noastră pentru a ne lumina calea.

Dragostea noastră pentru ei este nesfârșită. Aș vrea doar să îi pot îmbrățișa, să îi sărut și să îi binecuvântez. Vă mulțumim că ne-ați împărtășit bucuria și tristețea. Vă cerem să ne acordați respectul și confidențialitatea de care vom avea nevoie pentru a naviga în această nouă realitate.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați ridicat în rugăciunile voastre și pentru că îi iubiți pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri și pe mine. „, a scris Vanessa pe Instagram.

Kobe Bryant și fiica sa, Gianna au murit într-un accident de elicopter

Legendarul jucător Kobe Bryant a murit duminică la vârsta de 41 de ani în urma unui accident de elicopter. Fostul baschetbalist se afla în elicopter alături de fiica sa Gianna, în vârsta de 13 ani și alte șapte persoane. Autoritățile au declarat că nu există supraviețuitori. Elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, California.

Mai mulți au precizat că elicopterul zbura foarte jos și avea un zgomot ciudat. Imediat aparatul de zbor a căzut în gol de la o înălțime de 100 de metri. Autoritățile investighează cauza accidentului, dar din primele indicii, se pare că pilot ar fi avut probleme de vizibilitate, ceața fiind foarte densă.

Elicopterul era proprietatea lui Kobe, iar fostul sportiv obișnuia să călătorească cu elicopterul privat încă de pe vremea în care juca pentru Lakers. Din nefericire, în ciudata intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: