Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Vântul i-a dat bătăi de cap lui Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ce outfit a abordat

Vântul i-a dat bătăi de cap lui Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ce outfit a abordat

GALERIE FOTO (9)

Ca-n fiecare an, Carmen Iohannis a participat la deschiderea noului an școlar, în Sibiu. Asta pentru că, deși e prima-doamnă a țării, soția lui Klaus și-a păstrat locul la catedra. Ea a participat, așadar, la festivitatea de deschidere și și-a luat în primire mult iubiții elevi.

Carmen Iohannis, prima zi de școală

În urmă cu câteva ore am avut, așadar, ocazia de a o vedea pe prima-doamnă a României luându-și în primire elevii. Vântul i-a dat bătăi de cap, însă, lui Carmen Iohannis, care s-a luptat să nu-i ia vantul rochia.

Pentru această primă zi de școală, soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie într-o superbă nuanță lila, de-o lungime medie. Așa cum ne-a obișnuit și până acum! Cu un croi de ”baby doll”, rochia i-a pus perfect în evidență silueta silfidă a primei-doamne. Carmen Iohannis a avut grijă să asorteze outitului ei o geantă nude și sandale cu baretă subțire.

Vântul i-a dat bătăi de cap

Singurul incovenient al apariției sale a fost vântul care sufla cu putere, riscând, astfel, să-i ridice oricând rochia primei-doamne. Carmen Iohannis, însă, nu s-a lăsat abătută de acest aspect și și-a îmbrățișat elevii și s-a pozat cu ei.

La rândul lui, Klaus Iohannis a ținut un discurs pentru deschiderea noului an școlar. „Mă bucur că am ocazia să fim astăzi împreună într-o școală absolut remarcabiă prin rezultatele de excepție pe care le aveți. Cuvantul «școală» are diverse semnificații și stârnește o diveristate de emoții. Școala nu ar trebui să însemne niciodată o simplă clădire, chit că și ea contează. Este locul unde copiii își încep drumul spre maturitate.

Ați văzut și voi dragii copii, unii politicieni se tem de școală. Aici sunt formați oamenii care le taxează erorile de logică și, mai nou, destul de des, greșelile de exprimare. Tot aici se simte eșecul politicilor publice din educație. Este locul unde copiii își incep drumul spre comunitate, ghidați de dascălii lor“, a spus Klaus Iohannis în deschiderea discursului său.

Citește și Fetița adoptată din Baia Mare, prima zi de școală în SUA. Cum s-a descurcat?