Redactia.ro
Home » Știri » Vânzător amendat de polițiști în Piața Obor din Capitală. Ce l-au prins că făcea

Vânzător amendat de polițiști în Piața Obor din Capitală. Ce l-au prins că făcea

Amenzi in piata

Polițiștii au dat amenzi în piețe și în centrele comerciale. Forțele de ordine au anunțat că au verificat 32.000 de persoane și s-au dat peste 5.000 de amenzi, persoanelor care nu au respectat măsurile. Vineri, mai mulți călători din autobuzele din Sectorul 4 au fost controlați de polițiști, pentru a vedea dacă poartă sau nu masca de protecție.

Vânzător amendat de polițiști în Piața Obor din Capitală. Ce l-au prins că făcea

Poliția a descins în piețe și centrele comerciale pentru a verifica dacă oamenii respectă măsurile impuse de autorități. Au fost verificate peste 32.000 de persoane și s-au dat peste 5.000 de amenzi, în cazul persoanelor fizice care nu au respectat măsurile. Amenzile de sâmbătă au fost de șase ori mai mari decât în zilele precedente. De asemenea, unul dintre locurile verificate de autorități a fost Piața Obor, unde au fost aplicate două amenzi.

Se pare că un bărbat nu a dorit să respecte corespunzător masca, acesta având-o sub nas, motiv pentru care oamenii legii i-au aplicat o amendă de 500 de lei. Reamintim că în situațiile de genul, în funcție de gravitatea situației, amenda poate ajunge și la 2.500 de lei.

Autoritățile bucureștene îi încuranjează pe cetățeni să reclame la TelVerde, la numărul 0800 800 165 persoanele care nu poartă mască. Mai mult, se pune la dispoziție un număr la care pot fi trimise imagini cu persoanele surprinse că nu respectă regulile sanitare. Astfel, Poliția Capitalei pune la dispoziție bucureștenilor numărul de Whats App, 0755.021.218,unde pot fi trimise fotografii sau imagini video cu persoanele în cauză.

Polițiști sub acoperire

Persoanele care nu respectă regulile medicilor în pandemia de coronavirus vor fi sancționate de polițiștii în civil care vor face controale. Aceștia vor efectua controale și-i vor amenda pe cei care nu respectă regulile anti-coronavirus. Această decizie a fost luată la nivel guvernamental, deoarece s-a constatat că anumite grupuri se conformează regulilor doar în prezența forțelor de ordine.

Vineri, autoritățile au verificat călătorii din autobuz pentru a observa dacă poartă sau nu masca de protecție corespunzător. Au fost aplicate 16 amenzi în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea legii privind limitarea răspândirii coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: