Redactia.ro
Home » Sport » Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo! Ce antrenor ar putea veni!

Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo! Ce antrenor ar putea veni!

Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo

Conducerea lui Dinamo caută cu disperare un înlocuitor pentru Eugen Neagoe. Astăzi a apărut și o variantă surpriză pentru banca lui Dinamo. În ultimele zile au apărut mai multe nume de antrenori printre care Dario Bonetti sau Ionuț Chirilă. Pe lista lui Florin Prunea și a lui Ionuț Negoiță se pare că a apărut și numele lui Ionuț Badea. Tehnicianul a mai fost aproape de banca lui Dinmo și în alte dăți dar nimic nu s-a concretizat. În acest moment este liber de contract. Dacă acestă mutare s-ar face ar putea fi liniște în Ștefan cel Mare. Ionuț Badea ar fi pe placul galeriei, fiind un fost jucator dinamovist. De altfel tehnicianul are și susținerea unui alt nume greu, Cornel Dinu.

Cine e Ionuț Badea

Badea în vârstă de 43 de ani și-a început cariera de antrenor la ultimul club la care a evoluat ca jucător, FC Argeș, în 2007. A promovat în Liga I cu echipa, și s-a menținut și în sezonul 2008-2009. Echipa a fost însă retrogradată la masa verde. A a uns apoi la Internațional Curea de Argeș, pe care a salvat-o de la retrogradare. Au urmat Pandurii Tg Jiu, U Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați. Ultima echipa antrenată a fost Chiajna. De asemenea a fost secundul lui Christoph Daum, la națională.

Neagoe ar putea fi externat miercuri

Medicii spun că starea antrenorului s-a ameliorat. Poate primi din ce în ce mai multe vizite. Oricum i-au recomandat ca cel puțin 5, 6 luni să stea departe de terenul de fotbal.

„Nu mai stați după mine, cautați pe altcineva”, i-a transmis Neagoe președintelui Prunea, potrivit Gazetei Sporturilor.

Eugen Neagoe a suferit un infarct la meciul cu Craiova. I s-a făcut rău în timpul partidei și a fost transportat de urgență la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: