Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta la care Smiley și-a pierdut virginitatea. Artistul a povestit unde s-a consumat prima noapte de amor

Vârsta la care Smiley și-a pierdut virginitatea. Artistul a povestit unde s-a consumat prima noapte de amor

Și oficial, și neoficial, lui Smiley îi merge bine, chiar de-i pandemie! Dacă nu mai are concerte, are emisiuni de prezentat și de jurizat. Cu dragostea stă de la excelent în sus, mai ales după ce Gina Pistol a adus-o pe lume pe micuța Josephine, care l-a cucerit iremediabil! La cuceriri nu stă rău nici tatăl, care n-a dus niciodată lipsă de admiratoare! Chiar de mic, de la primul sărut pe care i l-a furat o fată mai curajoasă. Însă ce are de povestit Smiley despre prima noapte de amor?

Acum trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire, alături de două dintre cele mai importante femei din viața lui, Gina și … micuța Josephine! Devenit proaspăt tătic, Smiley și-a intrat deja în noul rol al vieții sale, acela de părinte, care vine la pachet cu multă bucurie, dar și cu câteva griji… Mai ales ca tată de fată, nu-i așa? Dar cum s-a purtat Smiley cu primele fete din viața lui? Iată că dăm timpul înapoi și aflăm în cele ce urmează vârsta la care Smiley și-a pierdut virginitatea. Chiar artistul a povestit despre prima noapte de amor.

Vârsta la care Smiley și-a pierdut virginitatea

Deși a fost de-a lungul timpului destul de discret cu amănunte despre viața lui dincolo de scenă, mai ales după despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu și-a lăsat fanii cu întrebări fără răspuns, chiar și dacă unele curiozități poate au fost mai incomode. Așa se face că fanii au aflat vârsta la care Smiley și-a pierdut virginitatea.

„La 15 ani. Eram în tabără la Sovata. Era o gagică din Ardeal. Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Mi-a plăcut.”, a recunoscut Smiley pentru Libertatea, într-un interviu extrem de sincer din 2002.

Despre prima noapte de amor, Smiley a mai declarat și că:

„Chiar nu realizam ce mi se-ntamplă, atunci, dar știu sigur că mi-a plăcut, de vreme ce s-a mai repetat experiența, de câteva ori”, a mărturisit Smiley la aceea vreme, râzând.

„Era timidă, ca și mine, numai că ea era și-un pic mai determinată. O chema Cristina, am avut cam multe Cristine, la viata mea!  Am stabilit imediat o comunicare bună, din toate punctele de vedere, ceea ce, pentru mine, a contat întotdeauna mai mult decât frumusețea convențională. Baieții dormeau cu baieții, fetele cu fetele. Am prins un moment în care camera noastră, a baieților, era liberă și… s-a-ntâmplat”, a declarat Smiley pentru publicația Atac, în august 2008.

Smiley, primul sărut

Cât despre primul sărut, Smiley și-a adus aminte vag și îl putem înțelege de ce! Nu el a făcut primul pas.

„Primul sărut s-a întâmplat… cred că eram în clasa a patra, a cincea, ceva de genul ăsta. Și a fost frumos. A fost un sărut furat, știi? N-am făcut eu primul pas. Îți dai seama că trebuie să fie fata mai curajoasă!”, a declarat Smiley pentru Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: