Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Adelei Popescu. Fiul cel mic al acesteia a împlinit un an. Cum au sărbătorit

Vârsta reală a Adelei Popescu. Fiul cel mic al acesteia a împlinit un an. Cum au sărbătorit

Adela Popescu este iubită de toată țara. Este actriță, cântăreață și vedetă de televiziune. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” are sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale. Totuși, câți știu care e vârsta reală a vedetei?

Fiul cel mic al Adelei Popescu a împlinit un an

Mezinul familiei, Adrian, a împlinit un an pe 12 iulie. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au pregătit din timp pentru a-i face celui mic o surpriză și au organizat o reuniune de familie minunată.

Fotografie de pus în ramă de ziua fiului Adelei Popescu

Adela a publicat pe Facebook o poză apreciată de mii de fani. Fotografia a fost făcută la ziua de naștere a lui Adrian și a transmis un mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan.

„Asa-i ca nici tu nu iti doresti nimic mai mult decat sa ne fie puii fericiti si sanatosi?” a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei.

sursă foto: Facebook/Adela Popescu

Al treilea băiețel al acestora s-a născut pe 12 iulie 2021 și a luat nota 10 la naștere.

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă”, a scris Adela pe Facebook după ce a născut.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, căsnicie de 12 ani. Care e secretul lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de peste 12 ani. Aceștia au o relație minunată și asta se vede și pe rețelele sociale, dar și pe blogul Adelei. Poveștirile ei uimesc fanii și îi fac să o aprecieze din ce în ce mai mult. Adela a povestit într-un interviu pentru viva.ro care este secretul din spatele relației lor.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.”, a relatat prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea”, pentru Viva.

Care e vârsta reală a Adelei Popescu

Adela Popescu s-a născut pe 8 octombrie 1986 la Șușani, județul Vâlcea. Prin urmare, iubita vedetă are 35 de ani. Aceasta a ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: