Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Ancăi Țurcașiu. Cum arată acum vedeta. E într-o formă fizică de invidiat

Vârsta reală a Ancăi Țurcașiu. Cum arată acum vedeta. E într-o formă fizică de invidiat

Anca Țurcașiu, celebra cântăreață și actriță, este cunoscută de o țară întreagă. Aceasta continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar fanii sunt uimiți ded fiecare apariție a ei. Totuși, câți ani are, de fapt, Anca Țurcașiu?

Anca Țurcașiu, într-o formă de excepție

Este imposibil ca Anca Țurcașiu să nu fie remarcată atunci când iese în public. este una dintre cele mai apreciate cântărețe și actrițe de la noi. Vedeta este într-o formă de excepție. E mereu atentă la alimentație și este pasionată de sport. Iată ce fotografii postează pe Instagram. Mulți o confundă cu o puștoaică!

sursă foto: Instagram/ancaturcasiu

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, potrivit profm.ro.

Anca Țurcașiu și-a rupt piciorul anul trecut. A fost singura dată când nu și-a ținut spectacolul

Vara trecută, actrița a suferit un accident casnic, în urma căruia și-a rupt piciorul. Aceasta a reușit să treacă peste momentul de cumpănă.

„Mi-am rupt piciorul astă vară. Mi-am fracturat rotula, am căzut în apartamentul de la mare. Fiind gresie, am fost udă pe talpa de la papuc și când am luat curba, mi-a fugit piciorul și am căzut.Eu fiind o persoană destul de împiedicată, am acest defect, dacă este orice fel de groapă sau orice fel de delușor sau de piatră în picioarele mele. Am fost adunată de pe jos de multe ori în viața asta. Am zis că am căzut, nu am nimic, numai că de data asta a fost rău. Și când medicul mi-a spus cu o seninătate caracteristică unei persoane care vede asta în fiecare zi: <<Doamnă, aveți dublă fractură de rotulă! Trebuie să faceți asta, asta, asta>>.

Eu am început să plâng și îmi curgeau lacrimile. <<Doamnă, auziți ce vă spun? Se pare că nu auziți, o să vă scriu pe foaie>>”, a povestit Anca pentru VIVA.RO.

„A fost singura seară în care nu mi-am ținut spectacolul, nu din cauza piciorului, ci din cauza faptului că eram umflată de cât am plâns. Am plâns vreo 6 ore încontinuu și nu mă puteam uita în oglindă”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Care e vârsta reală a Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu s-a năsut pe 8 mai 1970 în București.  Astfel, actrița are 52 de ani, deși nimeni n-ar crede! Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!”, în regia Cristianei Nicolae.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: