Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Andreei Bănică. Artista și-a deschis hotel în Eforie Nord!

Vârsta reală a Andreei Bănică. Artista și-a deschis hotel în Eforie Nord!

Vârsta reală a Andreei Bănică. Artista și-a deschis hotel în Eforie Nord!

Andreea Bănică e o artistă cunoscută de o țară întreagă și cum orice pom dă roade, munca acesteia, dar și a soțului ei, a fost răsplătită. Cei doi și-au deschis un hotel în stațiunea Eforie Nord! Dar câtă lume știe ce vârstă are cântăreața?

Andreea Bănică și-a deschis hotel în Eforie Nord!

Andreea Bănică împreună cu soțul ei au inaugurat hotelul pe care îl au în Eforie Nord pe 15 iulie.

„Pe 15 iulie o să fie plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(….)”, a spus Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram, acum câteva săptămâni.

Artista a povestit că hotelul are patru etaje, unde se află doar apartamente pentru turiști. La parterul hotelului s-a deschis un spațiu comercial, pentru a nu le lipsi nimic turiștilor. Artista și partenerul ei de viață dețin mai multe proprietăți pe litoralul românesc, printre care și terenul, unde au ridicat hotelul. Tocmai din acest motiv, cântăreața nu a ezitat să construiască un hotel, din moment ce avea deja terenul.

Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.„, a mai spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică are fobia de a nu-și pierde copiii

Chiar vara aceasta, artista a trecut prin cele mai mari emoții. A crezut că l-a pierdut pe fiul cel mic în timp ce era în vacanță. Andreea a povestit pe Instagram că băiețelul a plecat fără să anunțe, să exploreze zona, așa că ea a tras o sperietură groaznică și chiar a făcut vâlvă în hotel.

Care e vârsta reală a Andreei Bănică

Andreea Bănică s-a născut pe 21 iunie 1978, prin urmare artista are vârsta de 44 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: