Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Biancăi Brad. Ea este femeia care i-a rămas în inimă lui Cătălin Botezatu

Vârsta reală a Biancăi Brad. Ea este femeia care i-a rămas în inimă lui Cătălin Botezatu

Vârsta reală a Biancăi Brad. Ea este femeia care i-a rămas în inimă lui Cătălin Botezatu
Actrița Bianca Brad a fost grav bolnavă. A reușit însă să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Care este vârsta reală a acesteia?

Bianca Brad, luptă grea cu cancerul

Vedeta s-a decis să le povestească fanilor totul despre experiența ei, dar și să ofere detalii cu privire la lucrurile care au ajutat-o să depășească orice provocare.

Cum a trecut Bianca Brad peste lupta cu cancerul

Luna aceasta s-a împlinit un an de când Bianca a făcut operația la sân și este recunoscătoare tuturor celor care au ajutat-o să învingă necruțătoarea boală.
„Dragilor, vă mulțumesc pentru grijă voastră și pentru gândurile bune lăsate aici, dar vă asigur că sunt bine, Slavă Domnului! Această poză este parte din postarea făcută acum câteva zile, mai exact pe 8 aprilie, când s-a împlinit 1 an de la operația de mastectomie…Cineva…nu știu cine, fără să citească întâi postarea, a scris în dreptul pozei un comentariu alarmant, provocând agitație…
Da, fiind scoasă din context, poate fi interpretată greșit, dar nu este vina mea. Dacă veți citi acea postare, veți înțelege de ce am scris așa. Multă sănătate și numai bine, tuturor!”, a transmis Bianca Brad pe o rețea socială.

Când a fost diagnosticată cu cancer Bianca Brad

„Am fost diagnosticată în luna mai 2015. Eram în luptă, nu se vedea. Am reușit să ascund destul de bine, am făcut-o pentru a-i proteja pe mama și pe fiul meu. Mama a aflat anul acesta, pe 27 septembrie, când am vorbit pentru prima oară la o conferință.
M-am trezit într-o noapte cu dureri foarte mari la sân, Am căutat informații să văd ce este, am început să intuiesc. Eu nu fusesem la controale, asta a fost o greșeală. La mine a fost declanșat pe un șoc emoțional pe care l-am avut în 2013.
Mare atenție la emoții, la șocuri emoționale, pot declanșa tot felul de boli.”, a zis Bianca Brad la Vorbește lumea.

Bianca Brad, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu

Bianca Brad este una dintre femeile care i-au rămas în inimă designerului Cătălin Botezatu.
„Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a zis Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Care e vârsta reală a Biancăi Brad

Bianca Brad s-a născut pe 27 ianuarie 1968. Ea are vârsta 54 de ani și printre filmele în care a jucat se numără „Modigliani”, „Bal Bomba” și „Partitura Vie”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: