Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Ilonei Brezoianu. Ce reacție a avut despre declarațiile lui George Buhnici

Vârsta reală a Ilonei Brezoianu. Ce reacție a avut despre declarațiile lui George Buhnici

Ilona Brezoianu este actrița care în ultimii ani a cucerit sufletele românilor. Aceasta apare din ce în ce mai des pe micile ecrane cu numere de umor la care nu ai cum să nu râzi. Câți dintre voi știați care e vârsta acesteia?

Ilona Brezoianu, reacție dură în urma declarațiilor făcute de George Buhnici

Ilona Brezoianu a avut o reacție dură în online, după ce George Buhnici a făcut afirmații despre silueta fetelor la mare. Internauții, dar și multe vedete au comentat cele spuse de vlogger, printre care și Alina Eremia și Iloza Brezoianu.

„Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele. Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!”, a scris Ilona Brezoianu într-un alt story pe pagina personală de Instagram.

Declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici în care își compara soția cu „o minoră” și critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online. În interviul pe care l-a acordat și care a iscat un adevărat scandal în spațiul public, vloggerul a declarat că soția sa „arată ca o minoră” și le îndemna pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală.

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac sunt prieteni foarte buni. Cum s-au cunoscut

Ilona Brezoianu, concurenta de la „Te cunosc de undeva” și Mihai Bendeac au o relație foarte apropiată. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp și au devenit prieteni foarte buni. Aceștia s-au cunoscut la repetițiile piesei de teatru ”Doi pe o bancă”, după cum anunța Ilona Brezoianu, iar de atunci relația lor de prietenie s-a consolidat.

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa «Doi pe o bancă». Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, spunea Ilona Brezoianu despre relația de prietenie cu Mihai Bendeac, potrivit spynews.ro.

Care e vârsta reală a Ilonei Brezoianu

Născută pe data de 26 iunie 1990, în Giurgiu, Ilona are 32 de ani și a a avut înclinații spre lumea actoricească încă de la o vârstă fragedă, iar părinții ei i-au fost mereu aproape și au susținut-o cum au știut mai bine pentru a ajunge să cucerească astăzi scenele mari din țară.

Cum a ajuns Ilona Brezoianu actriță

„Am terorizat toată familia cu treaba asta. Făceam spectacole și strângeam toată familia. Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane și sora mea cu 10 ani mai mare, care stătea cu mine în cameră, evident că nu avea niciun chef de cele mai multe ori de show-urile astea muzicalo-teatrale, că așa erau. Adică aveam un moment de orgă, un moment de poezie. Făceam tot.

Mă tot duceam pe la spectacole prin Giurgiu, mergeam acolo să văd teatru, apoi m-am înscris și la un curs de actorie. După spectacolele alea am venit în București cu maică-mea la un spectacol de la Teatrul Național și după ce am ieșit de acolo, i-am zis că eu mă fac actriță. Îmi aduc perfect aminte momentul ăla în care ea mi-a zis că o să-mi treacă. Nu mi-a trecut și am continuat cu admiterea la facultate, unde nu am intrat din prima, am mai dat o dată, am insistat”, a declarat Ilona Brezoianu în urmă cu mai mult timp pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: