Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Loredanei Chivu. Vedeta a fost operată de urgență în Turcia

Vârsta reală a Loredanei Chivu. Vedeta a fost operată de urgență în Turcia

Vârsta reală a Loredanei Chivu. Vedeta a fost operată de urgență în Turcia
Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din țara noastră. Focoasa blondă este în atenția publicului larg, postează des pe rețelele sociale și e apreciată în continuare. Loredana a fost dansatoare în videoclipurile de manele, apoi la evenimente de acest gen şi, într-un final, a ajuns asistentă la Capatos, la „Un show păcătos”.

Ce dimensiuni are Loredana Chivu

Loredana Chivu e cunoscută pentru că a fost implicată în diverse scandaluri mondene și în relații care nu au avut un final fericit. Ea se laudă cu dimensiunile sale aproape de perfecţiune, 93 – 60 – 90, are 1,74 m şi 57 kg greutate. La Capatos a ajuns după un casting extrem de dificil, la care au participat în total 500 de fete.

Loredana Chivu a fost operată de urgență în Turcia

Loredana Chivu a fost internată în mai în Turcia. Vedeta a trecut printr-o operație dificlă, dar peste care a trecut cu bine. Loredana a fost intubată timp de trei ore.
„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.
Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine.
Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscane operații”, a declarat Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Care e vârsta reală a Loredanei Chivu

Loredana Chivu s-a născut pe 3 ianuarie 1990, la Olteniţa. Prin urmare, vedeta are 32 de ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: