Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Alexandru Ciucu. Este în plin divorț cu Alina Sorescu

Vârsta reală a lui Alexandru Ciucu. Este în plin divorț cu Alina Sorescu

Vârsta reală a lui Alexandru Ciucu. Este în plin divorț cu Alina Sorescu
Designerul Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit. Acum cei doi sunt în plin divorț, iar cântăreața și-a serbat recent singură ziua de naștere. Ce relație au avut cei doi și ce vârstă are fostul partener de viață al Alinei Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin divorț

Cântăreața Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin divorț, iar vedeta încearcă să fie puternică pentru fetițele ei și să nu se lase doborâtă de probleme. Artista a apărut pe micile ecrane de ziua ei de naștere și a primit tot felul de surprize.

Alina Sorescu a petrecut doar cu fetițele sale de ziua ei de naștere

Alina Sorescu a transmis un mesaj de ziua ei de naștere, spunând că vrea să petreacă doar alături de fetele ei, pentru că acestea sunt cel mai important cadou. Artista a ținut să spună și că este primul an în care Alexandru Ciucu nu este lângă ea, dar nu este supărată, pentru că, adaugă ea, nu este singura femeie care trece prin această situație.
„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat Alina Sorescu la „Vorbește lumea”.

Motivele divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

După ce a divorțat de Alexandru Ciucu, cântăreața a câștigat custodia copiilor lor. În procesul dintre cei doi s-a stabilit ca fetițele să rămână la mama lor. Recent, Alina Sorescu a oferit primele declarații despre divorț. Cei doi au divorțat după 12 ani de mariaj.
„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a povestit artista într-un interviu din cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Care e vârsta reală a lui Alexandru Ciucu

Creatorul de modă s-a născut pe 2 februarie 1976. Prin urmare, designerul are vârsta de 46 de ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: