Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Cabral Ibacka. Vedeta va prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Vârsta reală a lui Cabral Ibacka. Vedeta va prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cabral Ibacka este cunoscut de toată țara. A jucat în telenovelele vechi de pe Acasă TV și este prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”. Vedeta TV trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, mai ales că în urmă cu două luni și-a botezat băiețelul. Dar câți ani are vedeta de televiziune?

Cabral prezintă sezonul acesta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cabral va prezenta anul acesta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV. După 7 ani de pauză, reality show-ul se va relua începând de anul viitor. Deși a avut o singură ediție, difuzată în perioada februarie-martie 2015, emisiunea a fost un real succes în ceea ce privește audiența, ediția finală fiind urmărită de peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Postul tv a anunțat deja că a dat startul filmărilor noului sezon, mai exact în Republica Dominicană. Concurenții vor fi nevoiți să reziste două luni cu resurse limitate, în izolare. Câștigătorul primului sezon a fost sportivul Cătălin Moroșanu care a reușit să depășească toate provocările junglei.

Cabral Ibacka și Andreea și-au botezat al doilea copil

În mai anul acesta, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat cel de-ai doilea copil. Cei doi au mărturisit pe rețelele sociale că s-au pregătit intens pentru marele eveniment, iar toate lucrurile au ieșit ca la carte pentru micuțul lor, Tiago. Cele două vedete se bucură de o comunitate destul de numeroasă în mediul online și își țin fanii la curent cu fiecare detaliu important din viața lor.

Andreea și Cabral Ibacka au împreună doi copii

Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume Tiago, dar și o fetiță pe care o cheamă Namiko. Aceștia se bucura de toate momentele petrecute împreună și au o căsnicie frumoasă de mai bine de 14 ani.

Care e vârsta reală a lui Cabral Ibacka

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977. Are vârsta 44 de ani și e căsătorit cu frumoasa Andreea Ibacka. De mai bine de un deceniu, Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cererea în căsătorie a venit la trei ani de relație, iar anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Povestiri de noapte”, prezentată chiar de Cabral. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago, și se ocupă în egală măsură de creșterea acestora. De când a devenit mămică pentru a doua oară, Andreea Ibacka a recunoscut că este mai obosită, însă reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: