Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Fuego. Ce lucruri emoționante a spus despre mama sa

Vârsta reală a lui Fuego. Ce lucruri emoționante a spus despre mama sa

Poză rară cu Fuego! Cum arăta artistul în liceu. Abordase stilul poprock

Fuego este numele de scenă al lui Paul Surugiu. Toată țară îl cunoaște și e iubit de foarte multă lume din România. Renumele lui Fuego s-a conturat în timp, prin muncă susținută, iar pe lângă muzică, acesta este și un pictor dar și actor talentat.

Cum a devenit Fuego cunoscut. Acum o țară întreagă îl iubește

Paul Surugiu s-a lansat în muzică acum 29 de ani, în anul 1993, la Festivalul de la Mamaia. Acesta are lansate până acum peste 30 de albume de studio și a înregistrat mai mult de 600 de cântece. El s-a pregătit însă mult mai din timp. În gimnaziu, acesta a luat lecții de chitară iar în liceu a participat la numeroase festivaluri.

Fuego și-a făcut debutul său național a avut loc odată cu participarea concursul de muzică „Cântarea României”. Totodată, în anii 1990, și-a lansat la Turda primele melodii și materiale discografice sub îndrumarea compozitorului și orchestratorului Alexandru Malschi. De asemenea, a absolvit Școala Populară de Artă din Cluj-Napoca, iar de la vârsta de 16 ani a început să ia lecții de canto cu compozitorul George Grigoriu.

Fuego, declarații emoționante despre mama sa: „Este fără doar și poate, eroina mea…”

Mama lui Fuego și-a dorit încă dinainte de a se naște acesta un copil care să devină artist. Artistul a spus lucruri emoționante despre mama sa, într-un interviu pentru impact.ro.

„Mama este cea care și-a dorit ca eu să devin artist, înainte de a mă naște! Și-a setat lucrul acesta și cred că și asta a contat. Tot ea mi-a descoperit și vocea și de mic a cântat cu mine, mi-a insuflat dragul de muzică românească.

Eu deja la trei, patru ani cântam, dădeam spectacole în familie și știam sigur că asta vreau să fac când voi fi mare. Nu a fost foarte grea alegerea și a fost cumva ceva predestinat. Firește că am avut și noroc și am și muncit foarte mult. Am suferit când mi s-au închis uși și am fost nedreptățit, dar chiar și așa am încercat să le demonstrez celor care nu mi-au dat șanse că sunt deasupra lor și că pot, pe propriile puteri, să cresc, să evoluez, să fiu mai bun și să ajung acolo unde mi-am propus!

Și credeți-mă, e o satisfacție supremă, acum, după 30 de ani de carieră, să spun asta! Nu din vanitate, ci pentru că mi-am arătat mie că sunt bun, că am forță și suficientă voință ca să mă ridic deasupra tuturor opreliștilor pe care viața mi le-a pus în cale”, a spus Fuego, potrivit impact.ro.

Care e motivul pentru care Fuego nu s-a însurat

În urmă cu 12 ani, Paul Surugiu a avut o relație cu Ana Mariua Ciaușu, iar cei doi au fost la un pas de a se căsători. Relația lor a durat 4 ani, dar spre suprinderea multora, cei doi s-au despărțit.

”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego pentru viva.ro

Care e vârsta reală a lui Fuego

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976. Prin urmare are vârsta 45 de ani. Este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. A lansat 38 de albume de studio și a primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: