Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Jean de la Craiova. Și-a înșelat sau nu manelistul soția

Vârsta reală a lui Jean de la Craiova. Și-a înșelat sau nu manelistul soția

Este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Jean de la Craiova este mereu în atenţia publicului, dar puţină lume ştie ccare e vârsta reală a acestuia.

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră

Jean de la Craiova rămâne unul dintre cei mai iubiți maneliști din România. Cântă de când se știe, iar publicul, pur și simplu, îl iubește.

Cum s-a cunoscut artistul cu soția sa

Jean de la Craiova şi soția sa Paula Dumitrache s-au cunoscut în anul 1994 şi a fost dragoste la prima vedere. Amândoi erau atunci în lumea sportului. Paula a fost balerină şi l-a cunoscut pe Jean de la Craiova atunci când acesta făcea scrimă.  Paula Dumitrache, soția manelistului, cu care are o fiică, este o femeie discretă şi apare destul de rar alături de soţul ei. Artistul mai are un fiu dintr-o relație anterioară.

Jean de la Craiova are o soție credincioasă

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: Du-te tu. Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani!”, a declarat manelistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Și-a înșelat sau nu Jean de la Craiova soția

Nu de puține ori s-a speculat că Jean de la Craiova și-a înșelat soția, însă artistul nu a recunoscut niciodată. Într-un interviu pentru Antena Stars, cântărețul a mărturisit că se mai uită după alte femei, însă rămâne doar cu uitatul.

„Cine nu e gagicar în ziua de azi? Adică cine nu e, doarme pe el, ce să zic. Ele provoacă, că daca vezi o fată frumoasă pe stradă, îmbrăcată mai așa, să se vadă un picior frumos. (…) Toate femeile sunt frumoase, normal că ne uitam. Ce să atingem? Nu atingem, rămânem cu uitatul. Ne uitam că de aia avem ochi. (…) În 27 de ani, femeia mea știe ce are la ușă și că sunt un bărbat cuminte. Este vorba despre compatibiliatate între două persoane.”, a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.

Vârsta reală a lui Jean de la Craiova

Jean de la Craiova s-a născut pe 24 noiembrie 1970. Astfel, vârsta artistului este de 51 de ani. Artistul este de origine evreiască, a fost născut într-o familie de mamă evreică si tată român.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: