Redactia.ro
Home » Monden » Vasile Muraru, omagiu adus Stelei Popescu. Va organiza un festival cu numele actriței

Vasile Muraru, omagiu adus Stelei Popescu. Va organiza un festival cu numele actriței

Actorul Vasile Muraru este pe punctul de a-i aduce cel mai mare omagiu regretatei actrițe Stela Popescu. Vasile Muraru va organiza un festival care îi poartă numele Stelei Popescu.

Vasile Muraru, actualul directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, îi va aduce un omagiu imens regretatei Stela Popescu. Acesta va inființa un festival ce-i poartă numele marii actrițe Stela Popescu. El a discutat chiar și cu nepoata Stelei, care a fost încântată de propunerea lui Muraru.

Am discutat acest lucru cu nepoata Stelei Popescu, iar ea şi-a dat deja acordul. Vom încerca să facem un festival de teatru, în cadrul căruia să acordăm şi premii, tot după numele celebrei noastre actriţe. Desigur, va trebui să vedem şi pe ce buget ne vom putea baza.„, a precizat Vasile Muraru.

Vasile Muraru își dorește să aibă ca principal punct de atracție cabina Stelei Popescu. El este de părere că amenajarea cabinei în care regretata actriță s-a pregătit pentru sute de spectacole este una dintre cele mai bune idei din cadrul festivalului.

Cabina Stelei Popescu, amenajată special la parterul teatrului, ar fi un mare punct de atracţie pentru aproape oricine!Luăm în calcul să deschidem publicului cabina în care marea noastră actriţă s-a pregătit seară de seară, pentru a juca în sute de spectacole. Vom amenaja totul ca pe vremea ei şi vom încerca să avem o expoziţie, fiindcă nu e vorba doar despre istoria noastră, e vorba şi despre istoria unui oraş, despre bucuria noastră comună!„, a mai precizat Vasile Muraru.

Stela Popescu, una dintre cele mai mari actrițe pe care România le-a avut s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită pe jos în holul casei de către fiica sa adoptivă. Cu toate că a încântat milioane de români, frumoasa actriță a murit singură. Ea a fost inmormântată la Cernica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: