Redactia.ro
Home » Monden » Vasile Șeicaru, mesaj plin de durere după moartea lui Victor Socaciu. Cei doi au fost uniți de o frumoasă prietenie

Vasile Șeicaru, mesaj plin de durere după moartea lui Victor Socaciu. Cei doi au fost uniți de o frumoasă prietenie

Lumea artistică din România este din nou în doliu, după ce inima lui Victor Socaciu a încetat să bată. Printre cei care l-au iubit nespus se numără și Vasile Șeicaru, coleg de scenă și prieten apropiat al regretatului cântăreț. După ce a aflat teribila veste a morții apropiatului său, acesta a transmis un mesaj plin de durere în mediul public.

Victor Socaciu și Vasile Șeicaru au fost legați de o frumoasă poveste de prietenie, care s-a terminat însă mult prea devreme. La doar câteva zile după Crăciun, inima lui Victor Socaciu a încetat să bată, iar apropiații lui sunt încă în stare de șoc și nu pot să-și explice cum s-a întâmplat această tragedie.

Vasile Șeicaru, mesaj plin de durere după moartea lui Victor Socaciu. Cei doi au fost uniți de o frumoasă prietenie

Deoarece a fost o persoană foarte apropiată regretatului artist, Vasile Șeicaru a fost contactat de reprezentanți din presă. Din păcate, durerea este multe prea mare în acest moment pentru bărbat ca să poată oferi mai multe declarații, cu toate că a promis că va face acest lucru în viitor.

Cu toate că i-a fost greu să discute despre acest subiect, domnul Șeicaru a mărturisit că știe exact ce s-a întâmplat cu prietenul său. Acesta a fost internat în spital, iar cauza morții lui nu a fost încă comunicată în mod oficial. Apropiații lui nu au putut decât să-și exprime durerea și regretul, iar publicul său nu poate decât să și-l amintească făcând ceea ce a iubit cel mai mult: să cânte.

Vestea că prietenul său nu mai este printre noi l-a rănit teribil pe Vasile Șeicaru. Încă încearcă să accepte acest lucru, cu toate că toată situația pare desprinsă dintr-un coșmar teribil. Cea mai mare dorință a lui este ca oamenii din jur să-i acorde intimitate, deoarece este un moment deosebit de dificil pentru el.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru FANATIK.

Mesajul fiicei lui Victor Socaciu

Printre cei care și-au prezentat regretul se numără și Ana Maria, fiica lui Victor Socaciu. Aceasta a postat un mesaj în memoria tatălui său, prin care a făcut și anunțul oficial că acesta a încetat din viață.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, este mesajul postat de fiica artistului pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: