Redactia.ro
Home » Monden » Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Căsnicia artistului este în pericol?

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Căsnicia artistului este în pericol?

GALERIE FOTO (4) Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Artistul și soția sa, Amalia, trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună au o fiică minunată, Selena. Sunt un cuplu model, dar în urmă cu câteva zile, Vasilică Ceterașu a fost prins că își înșală soția. Cum a fost dat de gol cântărețul?

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Căsnicia artistului este în pericol?

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună o fetiță de doi ani, Selena, care le face viața mai frumoasă. Vasilica Ceterașu și Amalia trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar artistul nu a fost mereu un bărbat cuminte. Invitat în emisiunea lui Măruță, Vasilică și soția sa au vorbit despre relația lor.

Solista a declarat că nu mai doarme în același pat cu soțul de când a venit pe lume Selena. Potrivit acesteia, Vasilică se uită mult la emisiuni și seriale, și nu se poate odihni. Totodată, Amalia a spus că soțul ei stă foarte mult pe rețelele de socializare, în special pe Tinder, o aplicație matrimonială. Cântăreața nu știa inițial despre ce este vorba, de fapt, iar după ce i-a explicat Măruță, femeia a rămas șocată. „Stă pe Facebook non-stop, și pe TikTok și mai este o platformă, Tinder, nici nu știu ce este”.

Șocat de cele spuse, Vasilică a încercat să spună că este o platformă asemănătoare cu TikTok sau Facebook, dar Cătălin Măruță l-a dat de gol în fața soției sale. Mai mult, Amalia a spus că în momentul în care ajunge acasă, Vasilică șterge aplicația, iar când pleacă, o descarcă. Cu toate astea, cântărețul a asigurat-o pe Amalia că nu va călca strâmb și că o respectă.

Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția cu câți bărbați s-a iubit înainte de a fi cu el

În direct, la televizor, cântărețul a întrebat-o pe soția sa, cu câți bărbați s-a iubit înainte de a fi cu el. Răspunsul dat de Amalia l-a luat prin surprindere pe Vasilică. Cântăreața a spus că el este primul și speră ea, ultimul bărbat din viața ei. „Câţi au fost înainte, asta aş vrea să ştiu. Am întrebat-o şi a spus că sunt primul şi ultimul. Te mint eu?”, a spus Vasilică Ceteraşu. „Da, eu sper că e ultimul. Eu nu am îndoieli asupra lui, eu nu m-am gândit să-l duc niciodată la poligraf, eu cred în el”, a fost replica soţiei lui Vasilică Ceteraşu, Amalia Ursu, în aceeaşi emisiune.

Vasilică și Amalia Ceterașu au avut o nuntă ca-n povești. A fost sărbătoare mare timp de trei zile în inima Maramureșului. Nașii celor doi au fost Nea Mărin și Patrick din Certeze au avut grijă ca totul să iasă perfect. Trei zile și trei nopți a ținut petrecerea în Maramureș. În prima zi a avut loc starea civilă, după care a urmat petrecerea, a doua zi cununia religioasă, urmată de petrecere, iar în a treia zi a avut loc ospățul. Amalia și Vasilică au ținut cont de toate tradițiile din Maramureș și au respectat toate obiceiurile din zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: