Redactia.ro
Home » Monden » Vasilica Tastaman, femeia fatală a anilor ’70: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”. S-a iubit cu bărbaţi celebri

Vasilica Tastaman, femeia fatală a anilor ’70: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”. S-a iubit cu bărbaţi celebri

Vasilica Tastaman, o actriţă fără pereche, a fost considerată femeia fatală a anilor ’70. Dar, în viaţa reală, a fost şi un personaj contrversat.

Actriţa a avut doar doi soți: pe antrenorul Emeric Ienei, cu care a avut un băiat, Călin (singurul ei copil, de altfel), apoi Dan Tufaru, fostul soț al Andei Călugăreanu. Dar l-a iubit nebuneşte şi pe Gheorghe Dinică.

A jucat pe scenele teatrelor Giulești și Bulandra

Vasilica Tastaman a ajuns să joace pe scenele teatrelor Giulești și Bulandra şi a rămas în memoria românilor drept o actriţă înzestrată, comică, exuberantă şi plină de viaţă, deşi n-a avut studii în această direcţie.

Actorul Vladimir Găitan a rememorat povestea fulgerătoare de iubire dintre Vasilica Tastaman și Dan Tufaru, care era mai mic decât ea cu 11 ani:

„Eram la Moscova cu ei. Acolo s-a produs un foc voltaic, acolo s-a îndrăgostit Dan de Vasilica. A fost dureros mai apoi, pentru că Dan era căsătorit cu Anda Călugăreanu. Vasilica a divorțat de Emeric Ienei, iar Dan Tufaru s-a despărțit de Anda Călugăreanu. Mariajul dintre cei doi a durat mai puțin de 10 ani.”

Şi o poveste ce l-a avut în prim-plan pe Gheorghe Dinică spune multe despre Vasilica Tastaman.

Eram odată și îmi zice: ia stai, mă, să-i iau un buchet de flori. Să înțeleg că a iubit-o? Da, dar acum mulți ani, dar frumos, frumos, sentimente interioare și nu gargară inutilă”, a povestit şi actorul Dumitru Rucăreanu, în cadrul emisiunii „Doamne de poveste”.

A primit casă de la Primărie

Când venise în Bucureşti, actriţa nu avea unde locui. „Doamna Bulandra, eu vreau să plec din Capitală pentru că m-am săturat… să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”, i-ar fi spus Vasilica Tastaman directoarei Lucia Sturdza Bulandra.

Atunci, aceasta din urmă a mers la primăria Bucureştiului şi a făcut rost de o locuinţă pentru frumoasa actriţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: