Redactia.ro
Home » Sport » Vecinii lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri despre familia starului!

Vecinii lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri despre familia starului!

Vecinii lui Cristiano Ronaldo dau din casa

Vecinii lui Cristiano Ronaldo au povestit despre viața starului și despre familia acestuia. Una dintre vecine a declarat că Ronaldo este vecinul perfect.

Una dintre vecinele starului de la Juventus a povestit jurnaliștilor de la The Sun cum decurge o zi normală în familia lui CR7. Aceasta susține că este vecinul ideal.

„Este mereu foarte multă liniște, nu dă vreodată petreceri. Nu am văzut vreodată mașini care să treacă pe drumul nostru privat. Îl văd des se plimbă cu un Rolls-Royce. Îl vedem trecând în fiecare zi, cu geamuri fumurii. Dar în garaj are foarte multe mașini, printre care multe modele sport. Are o piscină foarte frumoasă și o mică grădină. Mereu are grijă de florile lui colorate”, a declarat vecina pentru The Sun.

Ceea ce nu au putut să nu remarce vecinii este faptul că toți membrii familiei au gărzi de corp, non-stop. Fiul său nu iese niciodată singur pe stradă la joacă.

„Îl văd pe Cristiano Junior mereu, jucându-se și dându-se pe skateboard, mereu cu bodyguarzii în jurul său”, a mai spus Betty.

Portughezul și-a luat un apartament de lux

Portughezul și-ar fi cumpărat un apartament de lux în Lisabona. Aceasta este de altfel una dintre pasiunile lui Ronaldo. Proprietățiile scumpe. Noua locuință are piscină și sală de sport și a costat 6.72 milioane de euro.

Citește și: Ionuț Lupescu nu se mai întoarce în România! Decizia e definitivă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: