Redactia.ro
Home » Știri » Vecinii șoferiței din Iași care a ucis 4 muncitori, mărturisiri șocante: „Pe la 10 seara era zâmbăreață”

Vecinii șoferiței din Iași care a ucis 4 muncitori, mărturisiri șocante: „Pe la 10 seara era zâmbăreață”

Vecinii șoferiței din Iași care a ucis 4 muncitori, mărturisiri șocante

Vecinii șoferiței din Iași care a ucis 4 muncitori, au făcut mărturisiri șocante. În urmă cu două zile, o femeie din Iași a spulberat cu mașina mai mulți muncitori care ocupau cu repararea drumului. Patru dintre ei au murit pe loc, iar trei au fost transportați de urgență la spital. Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani a fost reținută de autorități. Vecinii femeii au făcut mărturisiri șocante.

Vecinii șoferiței din Iași care a ucis 4 muncitori, mărturisiri șocante: „Pe la 10 seara era zâmbăreață”

Tragedie de proporții în Iași. În urmă cu două zile, o șoferită în vârstă de 39 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate și a intrat din plin cu mașina in patru muncitori care au murit pe loc. Adina Iuliana Ghervase a fost retinuta de autorități. Polițiștii au găsit-o a doua zi la o terasă, alături de o prietenă.

Mașina femeii a intrat într-o dubă în preajma căruia se aflau 7 muncitori de la drumuri. Patru dintre ei au murit pe loc în urma accidentului. Directorul tehnic al firmei angajatoare, Cristian Bârzu a declarat că lucrarea a fost semnalizată, a avut popice, iar mașina muncitorilor avea lumina de avarie.

Adina se afla la volanul mașinii care a intrat în plin in cei șapte muncitori. Aceasta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Familia celor patru muncitori sunt în stare de șoc. Vecinii Adinei au făcut mărturisiri socante. Aceștia au declarat că au văzut-o pe șoferiță în seara tragedie: A văzut-o vecinul de alături, la nu știu ce oră, pe la 10 seara. Era zâmbăreață, așa. S-a urcat la volan și a plecat.

Femeia în vârstă de 39 ani este cercetată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului. Adina Iuliana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Familiile celor patru muncitori decedați sunt devastate de durere

Soția unui muncitor decedat în tragedia provocată de șoferita de 39 de ani și-a spus durerea. Femeia a izbuncnit în plâns la Acces Direct, unde și-a exprimat dorința ca femeia care i-a ucis soțul să plătească pentru ce a făcut.

”Astăzi am înțeles că în momentul în care poliția a căutat-o să o aresteze nu a găsit-o nici acasă și nici nu a răspuns la telefon. Și a fost găsită pe o terasă, unde era cu o prietenă. Este inadmisibil, nu știu cum să cataloghez acest comportament al acestei femei care are și ea copii acasă. Și noi avem o fiică care luni începe examenul de Bacalaureat și vrea să îl dea, deși eu i-am propus să meargă la toamnă. Vrea să nu rateze admiterea, pentru tatăl ei”, a povestit femeia la Acces Direct.

În seara de joi, trei echipe de la SAJ, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două echipaje de la descarcerare s-au deplasat de urgență la fața locului unde a avut loc accidentul. Din păcate, pentru patru muncitori, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru ei. ”Echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public.

În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: