Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta care se căsătorește în weekend. Nuntă cu 500 de invitați și două perechi de nași

Vedeta care se căsătorește în weekend. Nuntă cu 500 de invitați și două perechi de nași

nunta

Cristina Spătar, în vârstă de 51 de ani, se pregătește să îmbrace rochia de mireasă în acest weekend. Artista se va căsători în cadrul unei ceremonii fastuase cu afaceristul Vincențiu Mocanu. Iată detalii despre nunta la care sunt așteptați nu mai puțin de 500 de invitați!

Cristina Spătar și Vincențiu, nuntă cu 500 de invitați

Cristina Spătar iubește din nou și este gata să îmbrace rochia de mireasă. În iarna anului 2022 s-a căsătorit civil cu afaceristul Vincențiu Mocanu, iar în weekendul acesta va îmbrăca rochia de mireasă. Petrecerea se anunță una fastuoasă, iar aproape 500 de invitați vor fi părtași la fericirea mirilor. Nunta va avea loc în Râmnicu Vâlcea, orașul natal al milionarului care a reușit să o cucerească pe artistă.

Îndrăgostiții vor avea două perechi de nași. Una dintre ele este reprezentată de Corneliu și Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, iar cealaltă este formată din Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar.

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt doar o parte dintre cei care vor petrece până în zori alături de viitorii miri.

Ion Paladi a vorbit despre modul în care l-a cunoscut pe Vincețiu. „Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu,  nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem Ion și Cornel o să fie nașii noștri! Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare”, a povestit Ion Paladi, conform Click!

Cristina Spătar a primit un cadou de milioane de euro din partea lui Vincențiu

Vincețiu Mocanu este un om de afaceri care deține o firmă în Vâlcea cu o cifră de afaceri care se ridică la 10 milioane de euro. Cristina Spătar este tratată precum o prințesa de către Vincențiu Mocanu. De ziua sa de naștere, artista a primit un cadou fabulos din partea celui care îi va deveni partener de viață. Este vorba despre un imobil de apartamente în valoare de două milioane de euro. Solista are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului iubit și susține că traversează cea mai bună perioadă din viața sa.

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a povestit Cristina Spătar, conform Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: