Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta celebră a dat examen pentru a deveni avocat și l-a picat de două ori. Despre cine este vorba. „Subiectele mele au fost mai dificile decât ale celorlalți”

Vedeta celebră a dat examen pentru a deveni avocat și l-a picat de două ori. Despre cine este vorba. „Subiectele mele au fost mai dificile decât ale celorlalți”

Tot mapamondul o cunoaște datorită familiei celebre din care face parte, dar și datorită corpului de invidiat care inspiră milioane de tinere din întreaga lume. Este soția unui cântăreț celebru și au împreună patru copii superbi.

Cine este vedeta care a picat de două ori examenul de intrare în profesia de avocat

Este vorba despre nimeni alta decât frumaosa Kim Kardashian. Bomba sexy de peste ocean a vrut să îi aducă un omagoiu tatălui ei, Robert Kardashian care s-a stins din viață acum mulți ani. El a fost cotat unul dintre cei mai buni și celebri avocați de peste ocean pentru cazuri puternic mediatizate. Kim Kardashian a luat dezicia de a urma Facultatea de Drept în urmă cu câțiva ani pentru a-l afce pe tatăl său mândru și pentru a aduce dreptate clienților ei.

Kim Kardashian a acordat un interviu în care a povestit despre experiența ei legată de Facultatea de Drept, dar și de cele două examene de intrare în profesie pe care nua reușit să le treacă. Aceasta susține că subiectele pe care ea le-a primit au fost semnificativ mai grele decât cele pe care le-au primit restul de participanți.

Kim Kardashian a obținut la primul examen susținut 474 de puncte, iar la cel de-al doilea 463. Conform regulamentului examenului trebuie să obții minimum 560 de puncte pentru a putea câștiga titluld e avocat.

Punctajul total a fost de 463 de puncte, iar eu am obținut un scor la fel ca cel de data trecută, bine… poate chiar mai rău. Dar nu vreau să mă stresez din cauza asta. Nu vreau să mă stresez, vreau doar să fac mai bine în viitor. Dacă faci Facultatea de Drept, la fel cum o fac eu, trebuie să înveți 4 ani, în loc de trei ani, așa cum e normal, dar după primul an, poți să dai un fel de examen junior de Barou. Iar subiectele mele au fost mai dificile decât ale celorlalți, care au dat examenul normal de Barou. Am învățat șase săptămâni, câte 10-12 ore pe zi.„, a fost mărturisirea lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian trece printr-o perioadă dificilă

Conform presei de peste ocean, Kim Kardashian este în plin divorț cu soțul ei, Kanye West. Aceștia au împreună patru copii superbi, doi născuți de Kim, iar alți doi născuți printr-o mamă surogat. Numele lor sunt de-a dreptul speciale, pe fetițe le cheamă North și Chicago, iar pe băieței Psalm și Saint. Recent, Kanye West a fost suprins în compania unei alte domnișoare celebre cu care a petrecut ziua sa de naștere. Este vorba despre modelul internațional Irina Shaik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: