Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta de la Antena Stars, rămasă fără job! Motivul pentru care emisiunea ei iese din grilă!

Vedeta de la Antena Stars, rămasă fără job! Motivul pentru care emisiunea ei iese din grilă!

GALERIE FOTO (2) Vedeta de la Antena Stars, rămasă fără job! Motivul pentru care emisiunea ei iese din grilă!

O vedetă de la Antena Stars a rămas fără job, aparent! Emisiunea pe care o prezenta iese din grilă! Iată despre cine este vorba și care ar fi motivul care a dus la această decizie.

Vedeta de la Antena Stars, rămasă fără job! Motivul pentru care emisiunea ei iese din grilă!

Emisiunea „Poliția Modei”, care se difuzează la Antena Stars și unde prezentatorii comentau ținutele vedetelor alături de un invitat special, iese din grilă! Prezentatori erau Iulia Albu și Ovidiu Buta.

Conducerea postului a anunțat astăzi echipa de producție și pe cea de moderatori că edițiile în care sunt comentate ținutele vedetelor au ajuns la final, potrivit unui material exclusiv Cancan. Audiențele scăzute au dus la această decizie, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: Antena 1

Iulia Albu are reguli stricte pentru fiica ei

Iulia Albu este o mamă foarte responsabilă, care are grijă ca fetiței ei să nu-i lipsească nimic, din orice punct de vedere. Totuși, designerul este și de părere că nu mereu trebuie să faci pe placul copiilor, așa că i-a impus câteva reguli destul de stricte Mikaelei. Vedeta TV s-a gândit foarte atunci atunci când i-a făcut, pentru prima dată, cont de Instagram copilei ei. Avea 11 ani, însă contul de Instagram a dispărut, căci vârsta legală era de 13 ani. Timpul a trecut, iar Iulia Albu i-a făcut, din nou, cont pe rețeaua socială fetiței ei.

Este bine de știut că designerul și-a dorit că ea să posteze pe Instagram, nu fiica ei, Mikaela. Asta pentru că Iulia Albu este de părere că în acest fel o poate proteja pe copila ei de tot ce se întâmplă pe Internet.

„Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe TikTok?”, a declarat Iulia Albu pentru ego.ro, precizând totodată că Mikaela nu are acces nelimitat pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: