Redactia.ro
Home » Știri » Vedeta din România care a fost interzisă la tv. Din ce motiv au scos-o de pe postul național

Vedeta din România care a fost interzisă la tv. Din ce motiv au scos-o de pe postul național

Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

Vedeta care a resimțit rigorile sistemului comunist prin cenzura impusă în cariera sa timpurie, Ramona Bădescu, își amintește cu melancolie de zilele de început în care un simplu breton și o fustă până la genunchi i-au întrerupt brusc apariția pe micile ecrane. Acest incident a marcat un moment important în istoria personală a artistei, reflectând dificultățile pe care le-a întâmpinat în perioada regimului totalitar din România.

Ramona Bădescu, recunoscută pentru talentul și frumusețea ei, a debutat în televiziune și muzică la vârsta de numai 13 ani, sub umbra lui Nicolae Ceaușescu. A fost o perioadă în care televiziunea era strict controlată de stat, iar programele erau limitate și frecvent cenzurate. Acest mediu restrictiv a format-o pe Ramona, conturându-i nu doar cariera, dar și personalitatea.

Incidentul care a declanșat cenzura

Într-un episod relatat de Ramona Bădescu, artista rememorează o situație particulară care i-a limitat accesul la public. Invitată în cadrul emisiunii „Album Duminical” a lui Marin Traian, prezența ei a fost brusc întreruptă din cauza vestimentației considerate nepotrivite. Fusta până la genunchi și bretonul erau suficiente motive pentru a-i interzice participarea, un gest ce pare incredibil de drastic din perspectiva actuală.

„Pe vremea aceea nu erau foarte mulți copii și tineri care erau în televiziune. Erau foarte puține programe la televiziune. Nicolae Ceaușescu și Elena tăiau foarte mult programele, aveam foarte puține. Țin minte că odată nu m-a lăsat să cânt o melodie pentru că aveam breton și fusta scurtă. Mă rog, până la genunchi.

Au tăiat emisiunea, era a lui Marin Traian – Album Duminical. Sunt amintiri pe care dacă le povestești acum par din trecutul preistoric. Dar au fost realități pe care le-am trăit și care m-au făcut să mă formez și să devin ceea ce sunt astăzi”, a povestit Ramona Bădescu pentru Cancan.

Pe măsură ce timpurile s-au schimbat, și societatea a evoluat, permițând o mai mare libertate de exprimare. Într-un dialog deschis, Ramona compară perioada comunistă cu societatea actuală, exprimându-și preferința pentru vremurile în care a crescut. Argumentează că limitările și sacrificiile acelor timpuri au modelat caractere mai puternice și mai determinate, în contrast cu facilitățile și libertățile epocii moderne.

Cum își menține frumusețea Ramona Bădescu

Deși a trecut printr-o serie de încercări, Ramona Bădescu a reușit să își păstreze eleganța și frumusețea până la vârsta de 55 de ani. Ea dezvăluie secretul său pentru a rămâne în formă: moderația și hidratarea constantă. Subliniază importanța unei diete echilibrate și a hidratării pentru a menține pielea luminoasă și sănătoasă, evitând produsele de îngrijire care pot afecta negativ pielea.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată”, a declarat aceasta pentru Click.

Drama și experiențele lui Ramona Bădescu reflectă transformările prin care a trecut societatea românească de-a lungul decadelor. De la restricțiile severe ale regimului comunist la libertatea de exprimare din zilele noastre, parcursul ei este o mărturie a adaptabilității și rezilienței.

Această poveste nu doar că ilustrează lupta personală a unei artiste de a-și urma pasiunea în ciuda obstacolelor, dar servește și ca o lecție de istorie despre impactul politic asupra artei și culturii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: