Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta din România care nu s-a spălat pe cap de 3 săptămâni. Faci ca ea și „rezolvi o mare problemă” VIDEO

Vedeta din România care nu s-a spălat pe cap de 3 săptămâni. Faci ca ea și „rezolvi o mare problemă” VIDEO

Vedeta din România care nu s-a spălat pe cap timp de 19 zile

Vedeta din România care nu s-a spălat pe cap de 3 săptămâni! Dacă faci ca ea „rezolvi o mare problemă”, cea a căderii părului. Totuși, află ce spun și specialiștii, tot de la noi!

Vedeta din România care nu s-a spălat pe cap de 3 săptămâni

Marie Janette, vedetă pe TikTok le-a povestit urmăritorilor ei ultimul ei experiment într-un videoclip. Aceasta a luat decizia de a nu se spăla vreme de 3 săptămâni pe cap, mai exact 19 zile, pentru a rezolva problema căderii părului. Tânăra senzație de pe rețelele sociale a rămas surprinsă de faptul că firele ei de păr „sifdează gravitația”, în urma acestui experiment, rămânând în poziția în care le pune fără a cădea în mod răzleț. Deși, pare o decizie bizară, Marie Janette a pierdut în aceste 19 zile o șuvița de păr și nu cât păr ar pierde în general oamenii care se spală de 2-3 ori pe săptămână. Tânăra mai susține că, acum, se spală pe păr de 2, 3 ori pe lună:

„19 zile de când u m-am spălat pe cap și părul mei sfidează gravitația. Care gravitație? Nu avem gravitație. Nu mai zic că nu pot să îmi trec mâna prin el. Sunt curioasa câte fire de păr trebuiau să cadă și nu au căzut. O să văd acum la baie. Eu zic că este okay pentru 19 zile, o șuviță, părul care trebuia să cadă și a căzut abia acum. Nu se îngrașă. Când îl fac cu placa de creponat. Îl spăl de două, trei ori pe luna și e mai sănătos ca niciodată”, a spus Marie Janette, pe TikTok.

@mjanette23 #janette #influensardaberceni ♬ original sound – MJanette23

De câte ori pe săptămână este bine și sănătos să ne spălăm părul potrivit specialiștilor?

În ciuda celor prezentate de Marie Janette pe TikTok, iată ce susțin specialiștii!

Frecvența ideală de spălare a părului variază în funcție de tipul de păr și de nivelul de activitate fizică. În general, specialiștii recomandă să ne spălăm părul de două-trei ori pe săptămână, însă acest lucru poate varia în funcție de nevoile individuale, potrivit toppik.ro.

Dacă aveți un păr mai uscat sau cu tendințe de rupere, este posibil să fie mai bine să vă spălați părul mai puțin frecvent, la fiecare 3-4 zile. În schimb, dacă aveți un păr mai gras sau vă antrenați intens, este posibil să aveți nevoie de spălare mai des, chiar și în fiecare zi.

Este important să acordați atenție la nevoile propriului păr și să experimentați cu frecvența spălării pentru a determina ce funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră. De asemenea, folosirea unui șampon și a unui balsam potrivit pentru tipul de păr și evitarea supra-spălării și a utilizării de produse cu substanțe chimice dure pot ajuta la menținerea sănătății părului.

 

Sursa foto: healthshots.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: