Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Când urmează să nască

Vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Când urmează să nască

GALERIE FOTO (6)

Alina Ceușan, cunoscută prezentatoare și influenceriță, a împărtășit recent o veste emoționantă cu fanii săi: familia sa se va mări, urmând să devină mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut printr-o scrisoare dedicată fiului său, Rock, pe care a publicat-o pe platforma sa de socializare preferată, Instagram.

În scrisoarea adresată lui Rock, Alina exprimă emoțiile și bucuria ei în legătură cu venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Ea și soțul ei, Raul, sunt entuziasmați să împărtășească această experiență minunată cu micuțul lor Rock, oferindu-i astfel ocazia să aibă un frățior sau o surioară.

Scrisoare pentru Rock

Așa cum menționam anterior, fericita veste că familia Ceușan-Tisha se va mări a fost dată lumii întregi printr-o scrisoare publicată în mediul online chiar de frumoasa blooggeriță. Aceasta a scris câteva rânduri emoționante, prin care a subliniat importanța și frumusețea creșterii unui copil alături de un frate sau o soră. Atât ea, cât și soțul ei, Raul, provin din familii cu mai mulți copii. Evoluția lor ca oameni a fost pozitiv influențată de frați, motiv pentru care și-au dorit același lucru și pentru copilul, sau mai bine zis copiii, lor.

Această veste aduce o nouă lumină în viața cuplului, schimbându-le din nou cursul în luna august, când este programată nașterea. Alina și Raul sunt recunoscători pentru susținerea primită din partea comunității lor online și promit să împărtășească această călătorie minunată cu fanii lor pe rețelele de socializare.

„Dragul nostru Rock,

Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

Here we go again 🤍 We’re elated to be able to finally share the news with you – our family is growing. Rock will soon become a big brother… so we’re sharing some little moments that made us feel all sorts of ways, these past months.

We are beyond happy, we feel blessed, our hearts are full.
And I’m almost always tired, sick, crying or hungry again so cheers to that 😂”, este mesajul postat de Alina pe pagina sa oficială de Instagram.

Comunitatea a reacționat imediat

Alina Ceușan, cunoscută pentru prezentarea primului sezon Love Island, este extrem de fericită să-și extindă familia și să ofere lui Rock ocazia de a avea un prieten și partener de joacă pentru viață. Mesajul său exprimă nu doar bucuria personală a venirii pe lume a unui nou membru al familiei, ci și entuziasmul său de a împărtăși această experiență cu toți cei care o urmăresc și o susțin. Atât fanii, cât și alte vedete cunoscute de la noi din țară, i-au transmis Alinei gândurile lor de bine în secțiunea de comentarii.

„I’M NOT CRYING! YOU AREEEE!!!!🥲😩 Multa sanatate si fericire! Being a mother is the best gift God could ever give you! 🤍 (Antonia) / Felicitări Alina!!👏🏼👏🏼👏🏼🍷Sarcină ușoară.❤️ (Răzvan Fodor) / Felicitari, frumosilor! Va asteapta o si mai frumoasa calatorie impreuna. ❤️ (Adela Popescu) / Rock e din altă lume de drăgălășenie 🥹🤍 best big brother. Felicitări! ♥️ (Irina Manea) / Am plaaaans😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Felicitari😍😍😍 (Nicole Cherry) / Sanatate!Sunteti minunati! (Gina Pistol) / Cat de frumossss! Felicitari!!!❤️ (Alina Eremia) / Felicitari!!!! Ce anunț sensibil ! Sunteți minunați, o familie SUPERBĂ!!!!🙏❤️🤍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 (Cătălin Botezatu) / Felicitări dragilor! ❤️ Alina ne vedem curând cu fracția corectă 😍 (Vlăduța Lupău)” – acestea sunt doar o parte din sutele de comentarii strânse în doar câteva ore de la postarea imaginilor.

Faptul că blondina a ales să facă acest anunț într-o scrisoare adresată direct fiului său și să-l împărtășească cu lumea pe Instagram evidențiază conexiunea profundă pe care o are cu comunitatea sa de fani și dorința sa de a împărtăși momentele importante din viața sa cu aceștia. Vestea că influencerița va deveni mamă pentru a doua oară a fost primită cu bucurie și entuziasm de către fanii săi. Această veste marchează încă o etapă importantă în viața influencerului și a familiei sale și ne oferă tuturor ocazia să fim alături de ei în această călătorie minunată a creșterii unei noi generații.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: