Redactia.ro
Home » Monden » Vedete din România celebre nemachiate. Cum arată acestea fără machiaj. FOTO

Vedete din România celebre nemachiate. Cum arată acestea fără machiaj. FOTO

GALERIE FOTO (6) Vedete din România celebre nemachiate

Vedetele de la noi din țară arată mereu impecabil, de la machiaj și până la ținutele pe care le poartă. Dar, sunt momente în care ele decid să împărtășească cu fanii imagini cu ele complet nemachiate.

Cum arată vedetele de la noi fără machiaj

Antonia

Despre ea se spune că este cea mai frumoasă femeie din România, însă există totuși unele diferențe în ceea ce o privesc, atunci când aceasta nu este machiată. Oboseala se poate observa mai bine pe fața ei, atunci când nu are deloc machiaj.

Inna

Inna este una dintre cele mai de succes artiste de la noi, iar aceasta nu se teme să arate cum este fața ei nemachiată. Ea este adepta stilului natural atunci când nu apare pe scenă, așa că fanii se pot bucura de fața ei fără pic de machiaj!

Inna
Inna

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai criticate, dar și cele mai apreciate femei din showbiz. Aceasta nu se ferește să posteze imagini cu ea nemachiată, chiar dacă există unii care spun că frumusețea ei se datorează operațiilor estetice.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram, când se pregîtea de o nouă interveție la medicul estetician.

Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Andra

Andra nu este una dintre vedetele care să se laude cu aparițiile nemachiate, însă și aceasta are câteva astfel de fotografii pe rețelele de socializare. Aceasta postează fotografii cu ea fără machiaj, mai ales atunci când se află în vacanță.

Andra
Andra

Ruby

Despre Ruby se știe că și-a schimbat înfățișarea după ce a cunoscut faima, ei fiind complet schimbată față de momentul în care a debutat pe scenă, cu hitul ”Stinge lumina”. Totuși, ea arată foarte bine și nu se ferește să își arate fața nemachiată pe rețelele de socializare, de fiecare dată când are ocazia. Fotografia de mai jos arată cum e fața lui Ruby fără pic de machiaj:

Ruby
Ruby
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: