Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele de la Hollywood, cuprinse de „febra” ROZ! Noul trend care a „virusat” vedetele după imaginile din filmul Barbie (VIDEO şi FOTO)

Vedetele de la Hollywood, cuprinse de „febra” ROZ! Noul trend care a „virusat” vedetele după imaginile din filmul Barbie (VIDEO şi FOTO)

Filmul „Barbie”, care îi are în rolurile principale pe Margot Robbie şi Ryan Gosling şi care va fi lansat în perioada următoare, a provocat deja un nou trend la Hollywood.

După lansarea trailerului, starurile au fost cuprinse de „febra” roz, conform vestimentaţiei şi cromaticii din filmul cu pricina.

O păpuşă le-a dat idei vestimentare

Inspirându-se din viitorul film Barbie, celebritățile de la Kim Kardashian la Amanda Holden și Lewis Hamilton arată că se simt bine în roz, făcând declarații îndrăznețe cu bikini super-luminoase, costume power și jambiere.

Tot în roz s-au îmbrăcat şi Prințesa Eugenie și Ducesa de Edinburgh, la Încoronarea Regelui. Săptămâna aceasta, Ducesa de Cambridge a ieșit în două ținute roz, la Muzeul Foundling din centrul Londrei și la Chelsea Flower Show.

Aclamat drept modă Barbiecore, tendința a luat amploare de la primele imagini cu actrița Margot Robbie în rolul celebrei păpuşi. Și după lansarea trailerului în aprilie, căutările online pentru ținute roz au crescut cu 78%.

De ce au ales vedetele culoarea roz:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amanda Holden (@noholdenback)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @harrystyles

  • „Este acea putere a culorii care iese cu adevărat în evidență. Nuanțele mai palide sunt mai inocente, mai feminine, dar totuși jucăușe, așa că rozul este o nuanță cu adevărat utilă”.
  • „În ultimii ani, vânzările de cămăși roz pentru bărbați au crescut exponențial, așa că a devenit o nuanță care depășește toate granițele și toate genurile”.
  • „Nu mai avem această asociație că albastrul este pentru băieți, roz este pentru fete”.
  • „Este culoarea iubirii, așa că oricine o poate purta. Acesta cuprinde grija, dragostea, bunătatea și compasiunea pentru noi înșine și pentru ceilalți”.

Dua Lipa asigură coloana sonoră

Dua Lipa a lansat noua sa melodie pentru coloana sonoră a filmului Barbie – cu un videoclip în care apare și regizoarea Greta Gerwig. Cântăreața va interpreta rolul lui Mermaid Barbie în noul film.

Mult-așteptatul film va fi lansat pe 21 iulie, cu Margot Robbie în rolul lui Barbie și Ryan Gosling în rolul lui Ken. Gosling apare și el pe coloana sonoră. Nu este prima dată când abilitățile sale vocale vor fi imortalizate într-un film, după ce a cântat în Blue Valentine în 2010 și La La Land în 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @harrystyles

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: